Ο... απολογισμός του Μαουρίσιο: Καριέρα vs Μισθός

Από sdna.gr: Μια ιδιαίτερη ανάρτηση από τον Ζοσέ Μαουρίσιο. Από τη μια πλευρά μια καριέρα γεμάτη όνειρα και από την άλλη, μια οικογένεια με απαιτήσεις. Οι λεπτές ισορροπίες του Βραζιλιάνου...
Πηγή: sdna.gr
Ο... απολογισμός του Μαουρίσιο: Καριέρα vs Μισθός

Όπως ανέφερε στο μήνυμά του, η ζωή εμπεριέχει ρίσκο, ωστόσο, όλα επαναπροσδιορίζονται μετά τη δημιουργία οικογένειας. Πολλές επαγγελματικές επιλογές έγιναν στο όνομα της οικονομικής ευημερίας αυτής...

Αναλυτικά τα όσα σημείωσε: «Όσο σημαντική είναι η φήμη ενός παίκτη, άλλο τόσο σημαντικό είναι να σκεφτεί και τον μισθό του.
⁣⁣
Μπορώ να διαιρέσω τη σημασία του μισθού σε ορισμένα στάδια: ⁣⁣

Όταν ήμουν νέος, πάντα ήθελα να είμαι ανεξάρτητος όσο το δυνατόν γρηγορότερα, τότε ήρθε ο γάμος με τη σύζυγό μου και στη συνέχεια ήρθαν τα παιδιά μου, χωρίς τον κατάλληλο μισθό δεν μπορούσα να κάνω εφικτά όλα τα όνειρά μου!
⁣⁣
Επιπλέον, η καλή αμοιβή παρέχει ασφάλεια...
⁣⁣
Πολλές φορές έπρεπε να αλλάξω αποφάσεις και να επιλέξω μια ομάδα όχι μόνο για την επαγγελματική αλλά και για την προσωπική και κυρίως για την ευημερία της οικογένειας μου.
⁣⁣
Εάν ονειρεύεστε μια σταδιοδρομία με ρίσκο, να ξέρετε ότι θα πρέπει να λάβετε σημαντικές αποφάσεις και συχνά να παραιτηθείτε από πολλά για να κερδίσετε τη θέση σας».

Διαβάστε ακόμη...