Αυτός έχει… ημερομηνία λήξεως στον ΠΑΟΚ!

Aπό sfina.gr: Κανένας δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το εάν θα ξαναπαίξουν μπάλα οι ομάδες στη Superleague, εάν θα γίνουν ή όχι τα πλέι οφ και εάν θα βγάλουμε πρωταθλητή ή θα κάνουμε συζήτηση εάν πρέπει να μπει παύλα και όχι να γίνει απονομή σε μια ομάδα που δεν είναι πρωταθλήτρια, αλλά τερμάτισε πρώτη στο μισό «μαραθώνιο», που τυγχάνει να είναι ο Ολυμπιακός!
Πηγή: sfina.gr
Αυτός έχει… ημερομηνία λήξεως στον ΠΑΟΚ!

Όπως και νάχει πάντως, στον ΠΑΟΚ, το προσεχές καλοκαίρι, ελπίζουμε χωρίς κορονοϊό, θα γίνουν μεγάλες αλλαγές, τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε έμψυχο υλικό, γιατί όταν μια ομάδα έρχεται από κατάκτηση νταμπλ και μάλιστα αήττητη και στην αμέσως επόμενη χρονιά δεν έχει την εικόνα της νταμπλούχου, αλλά δεν παίζει και καλή μπάλα, κάτι πρέπει να γίνει.

Ο Ιβάν Σαββίδης και ο Γιώργος, ο γιος του, που παίζει σημαντικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων στην ομάδα, έχουν σκεφτεί και περιμένουν να τελειώσει η φετινή χρονιά, να πάρει ο ΠΑΟΚ αυτό που μπορεί και αμέσως μετά θα καθίσουν σε ένα τραπέζι και θα κάνουν «ταμείο» με όλους, ενώ θα πέσει και «κόσκινο» στη δουλειά που κάνει ο καθένας στον ΠΑΟΚ, αλλά και τα αποτελέσματα αυτής.

Πέρα από τον αθλητικό διευθυντή, τον Μάριο Μπράνκο, που έχει ημερομηνία λήξεως, η επόμενη κίνηση Σαββίδη θα είναι να «αποψιλώσει» το ποδοσφαιρικό τμήμα, να δώσει αρμοδιότητες σε κάποιους άλλους ανθρώπους και να αλλάξει πρόσωπα σε θέσεις που δεν απέδωσαν αυτά που περίμενε η διοίκηση.

Το θέμα προπονητή είναι σίγουρα ένα από αυτά που θα απασχολήσουν τη διοίκηση, αλλά επειδή ο κόουτς έχει κλειστό τριετές συμβόλαιο με αποζημίωση 2 εκ. το χρόνο, η διοίκηση δεν το συζητά τόσο έντονα, δεδομένου ότι υπάρχει και το FinancialFairPlay, που πρέπει ο ΠΑΟΚ να είναι προσεκτικός, γιατί βρίσκεται στο όριο…

Διαβάστε ακόμη...