«Η υγεία μας είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε!»

Απο inpaok.com: Όσα δήλωσε στο INPAOK η έφορος του τμήματος στίβου του ΠΑΟΚ, Τάνια Κεραμυδά
Πηγή: inpaok.com
«Η υγεία μας είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε!»

Η έφορος του τμήματος στίβου του ΠΑΟΚ, Τάνια Κεραμυδά μίλησε αποκλειστικά στο INPAOK, για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με τον Κορονοϊό, τονίζοντας πως η υγεία του καθενός είναι το πολυτιμότερο πράγμα στη ζωή, το πόσο πολύ επηρεάζει τις δραστηριότητες του τμήματος, τις ακαδημίες, αλλά και πως κυλάει η φετινή σεζόν, στο τμήμα στίβου του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε αποκλειστικά στο INPAOK:

Για το πώς κυλάει η φετινή σεζόν:

«Η φετινή σεζόν ξεκίνησε αρκετά όμορφα για εμάς με πολύ θετική ενέργεια από όλους τους προπονητές και το τεχνικό επιτελείο και κυλάει μέχρι σήμερα με πολλές προσδοκίες.

Τον Οκτώβρη είχαμε τις μεταγραφές μας όπου έγιναν στοχευμένα ώστε να μας δώσουν την ώθηση που θέλουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή και έτσι οι οιωνοί ήταν αρκετά καλοί για φέτος».

Για το πόσο επηρεάζει το τμήμα ο κορονοϊός:

«Ο κορονοϊος ήταν η δυσάρεστη έκπληξη της χρονιάς και σίγουρα επηρεάζει πάρα πολύ το τμήμα μας καθώς έχουν σταματήσει όλες οι προπονήσεις για όλα τα τμήματα (ακαδημίες-αγωνιστικά).

Η υγεία είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε όλοι και είναι ένας παράγοντας που έχω τονίσει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα το τμήμα ότι με ενδιαφέρει περισσότερο από κάθε τι άλλο. Θέλω να είναι όλα τα παιδάκια μας , όλοι οι αθλητές, οι προπονητές και οι οικογένειές τους υγιείς και θα επιστρέψουμε αφού σιγουρευτούμε ότι είμαστε και θα είμαστε όλοι ασφαλείς».

Για τις ακαδημίες:

«Οι ακαδημίες φέτος παρουσίασαν και πάλι άνοδο οπότε αριθμητικά ξεπέρασαν αρκετά την περσινή χρονιά και αυτό είναι ευχάριστο, καθώς φαίνεται ότι όλο και περισσότεροι γονείς εμπιστεύονται τους προπονητές μας και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται, γεγονός που αφήνει γλυκιά ικανοποίηση».

Για το τι θα έλεγε στον απλό κόσμο, για όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες:

«Επειδή προσωπικά ανήκω στις ευπαθείς ομάδες λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, είμαι αρκετά ευαισθητοποιημένη με το θέμα των τελευταίων ημερών. Αρχικά θεωρώ πως πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι αλλά χωρίς να υποτιμούμε την κατάσταση. Επιπλέον, θα ήθελα να τονίσω σε όλους το ποσό σημαντικό είναι να ακούμε τους ειδικούς σε αυτή τη φάση ώστε να σταματήσει η διασπορά του ιού.

Ας προστατέψουμε τους εαυτούς μας, τους γονείς μας, τους παππούδες μας, τις ευπαθείς ομάδες και επιτέλους ας δείξουμε πόσο υπεύθυνοι είμαστε. Είναι ευκαιρία όλο αυτό να γίνει ένα μάθημα ώστε να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι να τηρούμε πλέον τους κανόνες υγιεινής και να σταματήσουμε να είμαστε επιπόλαιοι.

Να μάθουμε τι σημαίνει ατομική ευθύνη και υπευθυνότητα και να τα εφαρμόσουμε. Η υγεία δεν είναι κτήμα μας. Είναι το πολυτιμότερο αγαθό που μπορεί να έχει ο άνθρωπος σε αυτή τη ζωή. Πρέπει να την υπηρετούμε και να σεβόμαστε τα όρια της!

Παρακαλώ θερμά όλο τον κόσμο ακόμα και κάποιους που ακόμα αισθάνονται τολμηροί, να κάνουν πίσω και να ακούσουμε όλοι μαζί ενωμένοι τους ειδικούς.

Γι' αυτό «Μένουμε στο σπίτι!»

Η ελπίδα υπάρχει!»

Είσαστε εσείς, είμαστε εμείς!»

Διαβάστε ακόμη...