Στην τελική ευθεία για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος οι έφηβοι!

Από acpaok.gr : Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα χάντμπολ εφήβων της ΕΣΧΘ, καθώς ο Μάρτιος είναι ο μήνας ο οποίος θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος.
Πηγή: acpaok.gr
Στην τελική ευθεία για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος οι έφηβοι!

Το φετινό τμήμα εφήβων του ΠΑΟΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες που έχει παρουσιάσει η ακαδημία χάντμπολ του Συλλόγου μας, αφού τα τελευταία χρόνια κατέχει τρία πανελλήνια μετάλλια, μία τέταρτη και μία έκτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων, καθώς και τέσσερις συνεχόμενες πρωτιές στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΘ.

Φυσικά, τα σύνορα για το τμήμα εφήβων δεν σταματούν στην χώρα μας, αφού έχει ταξιδέψει σε διάφορα τουρνουά στην Ευρώπη, με σημαντικές διακρίσεις.

Στόχος από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς είναι να μπολιαστούν όσοι περισσότεροι αθλητές στην Αντρική ομάδα του ΠΑΟΚ, κάτι που σταδιακά γίνεται.

Οι αθλητές, Βασίλης Γιορανίδης και Κωνσταντίνος Κυριακίδης, έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής σε αγώνες της πρώτης ομάδας, όπως επίσης οι αθλητές, Μίλτος Παπαγιώτας, Γιώργος Βελισσαρίου και Σωτήρης Ντέμπος, προπονούνται κανονικά με την ανδρική ομάδα.

Η ομάδα εφήβων χάντμπολ του ΠΑΟΚ έχει ως στόχο την κατάληψη ακόμα μίας πρώτης θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΘ, όπως επίσης να μπει στα μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Το ταξίδι του δεύτερου γύρου ξεκινάει στις 08/03 απέναντι στην ΧΑΝΘ, συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 14-15/03 απέναντι στην Πυλαία, με την κανονική διάρκεια να ολοκληρώνεται στις 22-23/03 απέναντι στον Φοίβο Συκεών.

Καλή επιτυχία μικροί «μάγκες με τα ασπρόμαυρα»!

Διαβάστε ακόμη...