«Στόχος μας η συνεχής βελτίωση»

Από inpaok.com:Δηλώσεις παραχώρησαν ο βοηθός προπονητή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Γιώργος Αποστολίδης, αλλά και η παίκτρια του Δικεφάλου, Μαρία Πατερνά, οι οποίοι μίλησαν για τη νίκη μέσα στο Αλκαζάρ κόντρα στην ΑΕΛ με 0-1 και όχι μόνο.
Πηγή: inpaok.com
«Στόχος μας η συνεχής βελτίωση»

Αρχικά η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Μαρία Πατερνά δήλωσε:

«Ήταν μία ακόμη νίκη στη φετινή σεζόν σε ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς γιατί ο αγωνιστικός χώρος ήταν ιδιαίτερα κακός και δεν μπορούσαμε να βγάλουμε αυτά που θέλουμε.

Η αναμέτρηση πήγε στη δύναμη, αλλά καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να πάρουμε το πρωτάθλημα αήττητες.

Στις εβδομάδες που απομένουν κοιτάζουμε να βελτιωνόμαστε η καθεμία ξεχωριστά και από εκεί και πέρα όλες μαζί σαν ομάδα.

Άλλωστε, έχουμε πει ξανά πως ο στόχος μας είναι να κάνουμε την επόμενη σεζόν το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και ακριβώς γι' αυτό προετοιμαζόμαστε και προσπαθεί η καθεμιά ξεχωριστά, αλλά και σαν σύνολο μέσα από τις προπονήσεις».

Από την πλευρά του ο άμεσος συνεργάτης του Σπύρου Φιλίππου, Γιώργος Αποστολίδης δήλωσε:

«Οι εγκαταστάσεις στις οποίες προπονούμαστε είναι φανταστικές κα θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που μας τις παραχωρεί. Ο αγωνιστικός χώρος στο Αλκαζάρ πράγματι δεν ήταν καλός και αυτό δε μας βοηθάει σαν ομάδα να δείξουμε αυτά που μπορούμε και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε.

Είμαστε μία ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο κατοχής, κυριαρχίας, να ξεκινάει τη μπάλα από πίσω και να αναπτύσσεται και να δημιουργεί ευκαιρίες.

Τα κορίτσια προσπάθησαν πολύ και τις αξίζουν συγχαρητήρια. Κάθε φορά θα πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε ότι κατάσταση βρίσκουμε στο γήπεδο.

Έχουμε μία διακοπή αρκετών ημερών στην οποία θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο, ενδεχομένως να δώσουμε και κάποια φιλικά για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Διαβάστε ακόμη...