Αυτό είναι το… “μυστικό” του συμβολαίου του ΠΑΟΚ με τον Μάτος!

Από sfina.gr: Ο Μάτος δεν είναι στις επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα από την ημέρα που επέστρεψε ο Αντρέ Βιεϊρίνια και αποφάσισε να παίζει στην άμυνα,  αλλά κανένας δεν μπορεί να σβήσει την προσφορά του Βραζιλιάνου επί 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κάθε χρόνο έπαιρνε και τίτλο και πέρσι πήρε και νταμπλ.
Πηγή: sfina.gr
Αυτό είναι το… “μυστικό” του συμβολαίου του ΠΑΟΚ με τον Μάτος!

Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η αξία του Λέο Μάτος, αλλά φαίνεται ότι ο κόουτς προτιμά τον Βιεϊρίνια για την δεξιά πλευρά της άμυνας, θέση, την οποία έπαιζε επί χρόνια στην Βόλφσμπουργκ ο αρχηγός του Δικεφάλου και την ξέρει πάρα πολύ καλά.

Για όσους "μικραίνουν" τον ΠΑΟΚ λέγοντας ότι υπάρχει ένας άλλος λόγος και δεν παίζει ο Μάτος, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι επειδή υπάρχει το "μυστικό" του συμβολαίου του ΠΑΟΚ με τον Μάτος πως εάν ο παίκτης αγωνιστεί επί 30 παιχνίδια θα ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιό του για του χρόνου με τα ίδια χρήματα που παίρνει φέτος (800.000 ευρώ), υπάρχει και η "λάσπη" ότι ο ΠΑΟΚ έχει δώσει "εντολή" στον προπονητή να μην τον χρησιμοποιεί! Ο Μάτος έχει παίξει έως τώρα 25 παιχνίδια και για να τελειώσει η χρονιά απομένουν ακόμη 14, τα 10 στα πλέϊ οφ, η τελευταία αγωνιστική στην Ξάνθη, τα δυο με Ολυμπιακό και ο τελικός κυπέλλου. Είναι βέβαιο ότι θα κάνει 5 και παραπάνω συμμετοχές...

Αυτά που σκέφτονται και μεταφέρουν κάποιοι, δεν γίνονται! Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση στον ΠΑΟΚ να μην τον βάζει ο κόουτς για να μην πάρει το νέο συμβόλαιο και φυσικά εάν ο παίκτης κάνει και για του χρόνου για τον ΠΑΟΚ, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή, εφόσον τον κρίνει καλύτερο του Βιεϊρίνια και θα προσφέρει αυτά που μπορεί.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο "μικρός" να σκέφτονται έτσι οι άνθρωποί του, ίσως να το σκέφτονταν σε άλλες ομάδες...

Διαβάστε ακόμη...