Να «ξυπνήσει» έστω και τώρα

Από thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ, καλείται να αφήσει πίσω τις δύο κακές εμφανίσεις και ήττες με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα, και επικεντρώνεται στο εντός έδρας παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής κόντρα στον Παμβοχαϊκό στο Παλατάκι, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες (1/2 – 17:30).
Πηγή: thessports.gr
Να «ξυπνήσει» έστω και τώρα

Ο Δικέφαλος, βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς, αφού οι «ασπρόμαυροι» έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πρώτη θέση μετά το παιχνίδι στου Ρέντη, ενώ ο Παμβοχαϊκός είναι έβδομος με 11 βαθμούς με τελευταία αναμέτρηση αυτή με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, στην οποία και νίκησε με 0-3.

Από την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 ΠΑΟΚ κια Παμβοχαϊκός έχουν αναμετρηθεί σε 22 αγώνες πρωταθλήματος με τον Δικέφαλο να μετρά 13 νίκες και 9 ήττες ενώ συναντήθηκαν 3 φορές στο Κύπελλο με ισάριθμες νίκες για τον κάτοχο του τροπαίου.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Κώστας Δεληκώστας τόνισε:

«Η ομάδα μας προσπαθεί να βρει ένα νέο αγωνιστικό πρόσωπο και οι δυνατοί αγώνες θα μας βοηθήσουν. Από τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό στοχεύουμε σε μία δυναμική αντεπίθεση με στόχο τους τίτλους της σεζόν».

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Σταυριανίδης Παρατηρητής: Αντωνούλης Β.
Επόπτες: Ανθυμίδης, Παπαδοπούλου Χρ. Γραμματεία:Παπαδοπούλου Σ.

Διαβάστε ακόμη...