"Κάθε παιχνίδι σαν τελικός!"

Από paokvolley.gr: Οι δηλώσεις του πασαδόρου της ομάδας, Θάνου Τερζή, για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Πηγή: paokvolley.gr
"Κάθε παιχνίδι σαν τελικός!"

Ο έμπειρος αθλητής και αρχηγός του ΠΑΟΚ δήλωσε...

"Καταρχήν θα ήθελα να στείλω τις ευχές μου για μια Καλή Χρονιά, γεμάτη Χαρά, Ειρήνη και Υγεία σε όλους, και μακριά από τραυματισμούς για όλους τους αθλητές.

Η ομάδα ξεκινά και πάλι τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, μετά τη διακοπή των εορτών. Σίγουρα θα φανούμε πιο δυνατοί στην πρώτη αναμέτρηση του νέου έτους καθώς έχουν γίνει κάποιες αλλαγές με την προσθήκη νέων παιδιών στην ομάδα, που πιστεύω ότι θα βοηθήσουν τόσο στα σημαντικά παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και σε αυτά του κυπέλλου.

Η απώλεια του Γιάννη (σσ. Τακουρίδης), είναι σημαντική για πολλούς λόγους, αγωνιστικούς αλλά και κυρίως για την συνοχή της ομάδας. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

Από εκεί και έπειτα όμως, η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει τις υποχρεώσεις της, ξεκινώντας με ένα δυνατό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ματς της σεζόν, όπου πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ώστε να διατηρηθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε σαν τελικό για να έχουμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος το πλεονέκτημα της έδρας".

Διαβάστε ακόμη...