Όλα για τη νίκη στη Λάρισα

Από paok24.com: Το πρώτο βήμα με τον Άρη, έγινε την περασμένη Κυριακή, αλλά χρειάζονται αρκετά ακόμα προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πετύχει το στόχο του. Και ένα από αυτά, καλείται να το κάνει σήμερα, στην έδρα της Λάρισας.
Πηγή: paok24.com
Όλα για τη νίκη στη Λάρισα

Ένα ζητούμενο που έχει να κάνει με την εβδομάδα που διανύει, είναι αυτό της ενέργειας. Η ομάδα έπαιξε Κυριακή με τον Άρη στο Παλατάκι, την Τρίτη με τη Νεπτούνας στην Κλαϊπέντα και σήμερα, δίνει το τρίτο της παιχνίδι, μέσα σε διάστημα έξι ημερών.

Εκτός έδρας, ειδικά στην Ελλάδα, η εικόνα του ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από προβληματική και δεν είναι τυχαίο ότι στο πρωτάθλημα, δεν έχει πανηγυρίσει νίκη μακριά από το Παλατάκι. Ωστόσο, οι προσθήκες Σόρτερ και Μπράουν, καθώς και η καλή ψυχολογία μετά τις δύο τελευταίες νίκες, μαζί με τη σημασία που έχει το σημερινό παιχνίδι, αποτελούν στοιχεία που μπορούν να κάνουν την ομάδα του Χαραλαμπίδη, να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στη Λάρισα.

Ο ΠΑΟΚ είναι στο 4-10, η Λάρισα στο 5-9 και αν πάρει τη νίκη σήμερα, τότε τη βάζει από κάτω της και σε μία μελλοντική πιθανή τριπλή ισοβαθμία και με τον Άρη, θα έχει το πάνω χέρι.

Όσο για τη Λάρισα; Από την ήττα της με 87-61 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, έχουν αλλάξει πολλά στο ρόστερ της.

Στον πάγκο της είναι πλέον ο Βαγγέλης Αγγέλου που αντικατέστησε το Βασίλη Φραγκιά, ενώ στο ρόστερ. έχει έναν παίκτη όπως ο Μπράντον Ρας που κατέκτησε δαχτυλίδι του ΝΒΑ το 2015 με τους Γουόριορς και την έχει βοηθήσει πολύ στην αλλαγή της εικόνας της, ο Χίκι που είναι κλασικός πόιντ γκαρντ σκόρερ, ενώ τελευταία προσθήκη, είναι αυτή του Γκάρετ στην περιφέρεια. Επίσης, ο Χάρις που τον γνωρίσαμε πέρσι στον Πανιώνιο, από τα μέσα της σεζόν, είναι στη Λάρισα.

Από την αρχή, έχει μείνει μόνο ο Φλόιντ, ενώ ο Παρκς λέγεται ότι θα είναι στη διάθεση του Αγγέλου και σήμερα κι έπειτα θα αποχωρήσει για τη Νίζνι Νόβγκοροντ... Οι δύο εκτός έδρας νίκες της Λάρισας, με Λαύριο (78-98) και με Προμηθέα (62-76), θα πρέπει να έχουν στείλει το μήνυμα προς όλες τις πλευρές, ότι η Λάρισα θα τα δώσει όλα μέχρι το τέλος για την παραμονή της στη Basket League.

Όπως έχουν ανακοινώσει οι γηπεδούχοι, η ζήτηση για τα εισιτήρια του αγώνα είναι αυξημένη, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έχει απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση φίλων του ΠΑΟΚ, αλλά στο γήπεδο, αναμένεται να βρεθούν αρκετοί μεμονωμένοι.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μάνος, Καλδίρης και Τσώνος.

Το παιχνίδι στις 15:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΕΡΤ Play 3.

Διαβάστε ακόμη...