Σερβικά ΜΜΕ : “Ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες η αποχώρηση Πρίγιοβιτς”!

Από thessports.gr:Οι φιλοδοξίες ήταν πολλές στην Αλ Ιτιχάντ αφού κατά τη διάρκεια της σεζόν 2018/2019 έδωσε πάνω από 52.000.000 για μεταγραφές, ωστόσο η πορεία της ομάδας δεν είναι καλή και θα υπάρχουν ριζικές αλλαγές
Πηγή: thessports.gr
Σερβικά ΜΜΕ : “Ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες η αποχώρηση Πρίγιοβιτς”!

Ο μοναδικός που έμεινε από τους παίκτες που ενίσχυσαν την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και είναι ακόμα στο ρόστερ είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Σαουδική Αραβία μετά από συζητήσεις της διοίκησης με τον προπονητή της ομάδας, Χενκ Τεν Κάτε συμφώνησε για να αποχωρήσει από την Τζέντα!

Δεν είναι σαφές εάν η Αλ Ιτιχάντ θα ζητήσει κάποιο ποσό για να τον παραχωρήσει, για να κερδίσει κάποια 10.000.000 που έδωσε για να τον πάρει από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, δεδομένου ότι έδωσε επίσης στον "Πρίγιο" μισθό 6.000.000 ευρώ ετησίως, το πιο πιθανό είναι να χαρίσει ένα μεγάλο ποσό ο Σέρβος φορ για να αποχωρήσει στην Ευρώπη.

Για τον Πρίγιοβιτς έχουν δείξει ενδιαφέρον τόσο η Μπεσίκτας, όσο και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ και στον ΠΑΟΚ δεν έχουν κλείσει τα... αυτιά τους και περιμένουν τις εξελίξεις, αφού οι σχέσεις του Σέρβου φορ με την οικογένεια Σαββίδη παραμένουν εξαιρετικές.

Διαβάστε ακόμη...