Έτσι τα έφερε η μοίρα...

Αποό paok24.com:Μπορεί να δέχτηκε ένα «μπλοκ», αλλά και αυτή τη μάχη θα την κερδίσει, όπως τόσες που έχει δώσει στο φιλέ, όλα αυτά τα χρόνια.
Πηγή: paok24.com
Έτσι τα έφερε η μοίρα...

Ήταν 15 Δεκεμβρίου του 2015 όταν ο ΠΑΟΚ ανακοίνωνε και επίσημα την απόκτηση του Γιάννη Τακουρίδη.

Ακριβώς τέσσερα χρόνια μετά, στις 15 Δεκεμβρίου του 2019, ο έμπειρος Έλληνας κεντρικός σε μία ανύποπτη στιγμή κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ στο ματς Ηρακλής - ΠΑΟΚ, πέφτει στον αγωνιστικό χώρο της Μίκρας σφαδάζοντας από τους πόνους και λίγο αργότερα αποχωρεί υποβασταζόμενος από το γήπεδο.

Το έχει η μοίρα του βολεϊκού ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια να δέχεται άσχημα «παιχνίδια» κατά τη διάρκεια της σεζόν με παίκτες που τα δίνουν όλα για την ασπρόμαυρη φανέλα.

Στο παρελθόν ήταν ο Παντακίδης και ο Γκόμεζ, τώρα ήταν η σειρά του Γιάννη Τακουρίδη.

Τέσσερα χρόνια παρουσίας στον Δικέφαλο γεμάτα επιτυχίες και τίτλους. Δύο πρωταθλήματα Ελλάδας και δύο κύπελλα, με τον Γιάννη να προσφέρει τα μέγιστα στις «χρυσές» πορείες της ομάδας.

Παίκτες ήρθαν και έφυγαν, οι παρτενέρ του στη συγκεκριμένη θέση άλλαζαν, όμως εκείνος σταθερός, «βράχος» να δίνει συνέχεια το κάτι παραπάνω.

Και έχει ακόμη πολλά να δώσει. Και πολλούς τίτλους να πανηγυρίσει. Ο τραυματισμός αυτός είναι απλά ένα «μπλοκ» που δέχτηκε, αλλά τη μάχη στο τέλος θα την κερδίσει αυτός. Όπως συνηθίζει άλλωστε να κάνει όλα αυτά τα χρόνια όταν σηκώνεται μπροστά στο φιλέ.

Ένα παιδί που έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κερδίσει το σεβασμό παραγόντων, συμπαικτών, αντίπαλων, φιλάθλων.

ΟΛΩΝ!

Ναι, ακόμη και εκείνων που τον έβριζαν χυδαία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και όταν σφάδαζε από τους πόνους.

Μάλλον, δε γνώριζαν πως αυτός ο παίκτης κάποτε είχε δώσει τα πάντα για τη φανέλα και τη δικής τους ομάδας.

Ο δρόμος θα είναι μακρύς και ανηφορικός, αλλά ο Γιάννης είναι μαχητής και θα τα καταφέρει.

Δίπλα του είναι και θα είναι όλη η «οικογένεια» του ΠΑΟΚ.

Εννοείται πως η ομάδα καλείται να κοιτάξει μπροστά και οι επαφές που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα με κεντρικούς για να καλυφθεί το κενό που ήδη υπήρχε μετά και τις νέες εξελίξεις έχουν κορυφωθεί.

Το τμήμα έχει μάθει στις φουρτούνες να βρίσκει και πάλι την ρότα του. Αυτό φάνηκε άλλωστε τις τελευταίες εβδομάδες με την εικόνα και τα αποτελέσματα της ομάδας.

Και επειδή τις φουρτούνες τις περνάει όλο μαζί το πλήρωμα, ο Γιάννης Τακουρίδης που είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του συνόλου, θα «πιάσει» απλώς για λίγο διάστημα... λιμάνι και θα επιστρέψει πιο δυνατός για να δώσει νέες μάχες στις... θάλασσες των αγωνιστικών χώρων.

Διαβάστε ακόμη...