«Περήφανος που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα»

Από paok24.com:Πανέτοιμος για τη μεγάλη μάχη που θα δώσει στο boxing premium event που θα φιλοξενηθεί στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: paok24.com
«Περήφανος που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα»

Ο Ελληνικής καταγωγής πυγμάχος, Φεντόρ Παπάζοφ θα διεκδικήσει στο PAOK Sports Arena τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης σε μία εντυπωσιακή διοργάνωση που φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπό την αιγίδα του Ολυμπιονίκη του ΠΑΟΚ, Ηλία Παυλίδη.

Ο Παπάζοφ θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης και δήλωσε περήφανος που αυτό θα το κάνει επί ελληνικού εδάφους.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η διοργάνωση αυτή φιλοξενείται στην Ελλάδα γιατί εγώ ξεκίνησα από εδώ το 2005, από την Αθήνα. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι Έλληνας και σε κάθε χώρα που έχω αγωνιστεί βγαίνω με την ελληνική σημαία. Τώρα ήρθε η ώρα να αγωνιστώ στη χώρα μου, στη μεγαλύτερη διοργάνωση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ και είμαι χαρούμενος που θα συμμετέχω και εγώ σε αυτήν.

Δυστυχώς η πυγμαχία δεν είναι τόσο αναγνωρίσιμη στην Ελλάδα όσο στο εξωτερικό, δυστυχώς πολλά παιδιά με ελληνικές ρίζες, δυστυχώς διαγωνίζονται σε άλλες χώρες, όπως για παράδειγμα στην Αμερική ο Κατσίδης και ο Μάικ Αρνούτης. Θέλουμε και αυτά τα παιδιά να γίνουν αναγνωρίσιμα και εδώ στην Ελλάδα. Είναι φοβεροί πυγμάχοι και πρέπει να γίνουν γνωστοί».

Διαβάστε ακόμη...