«Χαρούμενη που είμαι μέλος του ΠΑΟΚ και φέρνω επιτυχίες»

Από inpaok.com: Η αθλήτρια τζούντο του ΠΑΟΚ, Νικολέτα Αξιωτίδου, μίλησε για την επιτυχία της στη Σόφια, για το αν είναι σημαντικό να συμμετέχει σε διεθνείς τουρνουά, για το πόσο σημαντικό είναι για έναν αθλητή του Δικεφάλου να ακούγεται εξαιτίας του το όνομα του συλλόγου σε όλη την Ευρώπη ή ακόμα και στον κόσμο,
Πηγή: inpaok.com
«Χαρούμενη που είμαι μέλος του ΠΑΟΚ και φέρνω επιτυχίες»

για την συνέχεια της χρονιάς, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και τους προσωπικούς της στόχους, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και για το επίπεδο του γυναικείου τζούντο στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πρόσφατη επιτυχία της στη Σόφια:

«Το Σαββατοκύριακο 16-17/11, είχαμε πάει στη Σόφια. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα στο εξωτερικό και η πρώτη φορά που εκπροσώπησα τον ΠΑΟΚ. Βγήκα 3η μετά τη νίκη μου στον μικρό τελικό και το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο είχαμε και πάλι αγώνες στη Σόφια, σε ένα δύσκολο τουρνουά, όπου εκεί πέρα κατέκτησα την πρώτη θέση στην ίδια κατηγορία κιλών και πάλι με την ομάδα του ΠΑΟΚ».

Για το αν είναι σημαντικό να συμμετέχει σε τόσο δυνατά και διεθνές τουρνουά:

«Ναι, ειδικά όταν βρισκόμαστε στα μέσα της προετοιμασίας, για το Πανελλήνιο. Είναι τουρνουά που βοηθάνε για να δούμε αν έχει πάει καλά η προετοιμασία μας και σε τι επίπεδο βρισκόμαστε και φυσικά κερδίζουμε πολλές εμπειρίες».

Για το πόσο σημαντικό είναι για έναν αθλητή του ΠΑΟΚ να ακούγεται εξαιτίας του το όνομα του συλλόγου σε όλη την Ευρώπη ή ακόμα και στον κόσμο:

«Εγώ προσωπικά επειδή από μικρή λόγω του πατέρα μου, ήμουν αρκετά κοντά στον ΠΑΟΚ, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι και επίσημα μέλος της ομάδας, προπονούμαι ήδη δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ, φέτος έγινε η μεταγραφή. Για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντικό να ανεβάζω το όνομα του συλλόγου ψηλά και πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται στο εξωτερικό και μου αρέσει πάρα πολύ να γίνεται γνωστό το όνομα του ΠΑΟΚ, στην ουσία εξαιτίας μου».

Για την συνέχεια της χρονιάς, πότε είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και οι προσωπικοί της στόχοι:

«Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα γυναικών είναι στις 21/12. Έχω τρία χρόνια να κατέβω λόγω τραυματισμών, φέτος είναι πολύ καλή χρονιά. Εάν υπάρχει κάποια διάκριση στο Πανελλήνιο, ακολουθούν Βαλκανικά και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».

Για το αν υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες:

«Δυστυχώς για του 2020 στο Τόκιο όχι, γιατί δεν προλαβαίνω να προκριθώ, όμως ευελπιστώ πως αν υπάρχει μια καλή χρονιά με στήριξη και του προπονητή μου και του συλλόγου μας, να διεκδικήσουμε πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024».

Για το επίπεδο του γυναικείου τζούντο στην Ελλάδα:

«Τα παλαιότερα χρόνια ήταν πολύ χαμηλό το επίπεδο, όσο περνάν τα χρόνια και για να μιλήσω για τις δικές μας χρονιές, το επίπεδο έχει ανέβει αρκετά, η ομοσπονδία πλέον βοηθάει να βγουν αθλητές στο εξωτερικό και να προετοιμαστούν κατάλληλα, οπότε οι αγώνες στο εξωτερικό, έχουν αντίκτυπο και στο εσωτερικό».

Διαβάστε ακόμη...