Αστυνομικός χτύπησε τον Σφιντέρσκι!

Από sdna.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, o ΠΑΟΚ θα καταγγείλει στην ΕΛ.ΑΣ το απρόκλητο χτύπημα ανθρώπου των ΜΑΤ στον Κάρολ Σφιντέρκι!
Πηγή: sdna.gr
Αστυνομικός χτύπησε τον Σφιντέρσκι!

Αποκαλύψεων... συνέχεια για τα όσα έγιναν στο «Γ.Καραϊσκάκης» κατά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ. Πέρα από κάθε λογική, έχει καταγραφεί ένα ακόμη περιστατικό από τα όσα διαδραματίστηκαν στο Φάληρο, την στιγμή της άφιξης των φιλοξενούμενων.

Οι φόβοι για την... επιτροπή υποδοχής επιβεβαιώθηκαν και έχουν σημειωθεί και με επίσημο τρόπο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατονομάζοντας ως πρωταίτιο των γεγονότων τον Λευτέρη Αυγενάκη, ωστόσο, το περιστατικό με τον Κάρολ Σφιντέρσκι ξεπερνά την κοινή λογική δεδομένου πως ο Πολωνός δέχθηκε ένα απρόκλητο χτύπημα ανθρώπου των ΜΑΤ.

Πάνω στην αναταραχή και εν μέσω προπηλακισμών και φραστικών επιθέσεων, ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ δέχθηκε ένα χτύπημα με την ασπίδα στο χέρι, χωρίς ευτυχώς να του προκαλέσει κάποια σωματική βλάβη, ρισκάροντας την συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Δεν παύει, ωστόσο, να είναι ένα ακόμη περιστατικό που έχει προκαλέσει οργή στις τάξεις του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να καταγγείλουν την υπόθεση στην Αστυνομία, ζητώντας εξηγήσεις για τα όσα έγιναν εκείνη την ώρα, για το ρόλο και τις ευθύνες που είχαν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, αναζητώντας απαντήσεις για τα μη συμφωνηθέντα.

Είναι σαφές πως οι «ασπρόμαυροι» δεν θα αφήσουν έτσι την υπόθεση της επεισοδιακής άφιξης μέχρι να δοθούν όλες οι απαντήσεις γι' αυτά που συνάντησαν στο Φάληρο...

Διαβάστε ακόμη...