«Θα ανταπεξέλθουμε αγωνιστικά και οικονομικά»

Από inpaok.com: Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σαραγόσα, αλλά και το μέλλον του Δικεφάλου, μίλησε ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, Άρης Καρακούσης, στο περιθώριο του αγώνα με την ισπανική ομάδα.
Πηγή: inpaok.com
«Θα ανταπεξέλθουμε αγωνιστικά και οικονομικά»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σαραγόσα: «Αυτό το παιχνίδι μας έχει αφήσει μια γλυκιά γεύση. Είχαμε πάρει ένα εκπληκτικό τίτλο τότε. Είχαμε ένα μεγάλο πρόεδρο τότε, έδωσε όραμα στον ΠΑΟΚ. Μακάρι να ήταν και σήμερα κοντά μας. Είχαμε βρεθεί και στην κανονική περίοδο τότε με τη Σαραγόσα και στο ένα παιχνίδι ο Μπάνε Πρέλεβιτς είχε βάλει 40 πόντους. Είναι το τοτέμ του μπασκετικού ΠΑΟΚ, είχε δώσει όραμα μπασκετικά και όχι μόνο.

Τώρα κύριο μέλημα μας είναι να βοηθήσουμε την ομάδα να μη βρεθεί σε κίνδυνο. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο, με μια ομάδα όπως το Ρέθυμνο που έχουμε τους ίδιους στόχους και πιστεύω με τη βοήθεια του κόσμου, να ξεπεράσουμε κι αυτό το εμπόδιο».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση επί της Μπρίντιζι την προηγούμενη εβδομάδα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Η Σαραγόσα φέτος είναι πολύ δυνατή, είναι μια πρόκληση για εμάς. Θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε αυτήν την πρόκληση.

Πιστεύω θα ανταπεξέλθουμε και αγωνιστικά και οικονομικά. Αυτό που μας «καίει» αυτήν τη στιγμή είναι το οικονομικό».

Διαβάστε ακόμη...