Προκαλεί αίσθηση ο Σφιντέρσκι

Απόinpaok.com:Αίσθηση έχουν προκαλέσει στην Πολωνία οι εμφανίσεις του Κάρολ Σφιντέρσκι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με τους συμπατριώτες του φορ του Δικεφάλου να θεωρούν θέμα χρόνου την κλήση του στην εθνική ομάδας της χώρας τους.
Πηγή: inpaok.com
Προκαλεί αίσθηση ο Σφιντέρσκι

Μάλιστα, τα πολωνικά ΜΜΕ τονίζουν πως αν δεν υπήρχαν τόσο σπουδαίοι παίκτες στην ίδια θέση με αυτή του παίκτη των «ασπρόμαυρων», τότε θα είχε κληθεί πολύ νωρίτερα.

Αναλυτικά το κείμενο:

«O νεαρός επιθετικός προκαλεί αίσθηση στα ελληνικά γήπεδο και σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο. Ο πρώην φορ της Γιαγκελόνια αποδεικνύει πως έχει μέλλον μπροστά του και πως μπορεί να παίξει στα μεγάλα ξένα πρωταθλήματα. Ο Σφιντέρσκι έχει κληθεί στις μικρές εθνικές ομάδες και πίστευε πως με τη μεταγραφή του είχε έρθει η ώρα για την αντρική ομάδα της Πολωνίας. Αν η Πολωνία δεν είχε επιθετικούς όπως οι Λεβαντόφσκι, Πιάτεκ και Μίλικ, τότε σίγουρα ο Σφιντέρσκι ήδη θα είχε κληθεί και θα είχε αγωνιστεί. Πάντως, τη δεδομένη στιγμή είναι λογικό να χτυπά την πόρτα της εθνικής και η κλήση του 21χρονου επιθετικού δεν θα αργήσει να έρθει».

Διαβάστε ακόμη...