Η “Οδύσσεια” του Βέρνμπλουμ

Από sfina.gr : Σε “Οδύσσεια” εξελίσσεται η επιστροφή του Πόντους Βέρνμπλουμ στους αγωνιστικούς χώρους.
Πηγή: sfina.gr
Η “Οδύσσεια” του Βέρνμπλουμ

Η περιπέτεια του διεθνή Σουηδού χαφ ξεκίνησε πέρυσι στις 17 Δεκεμβρίου, όταν τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα πρωταθλήματος στη Λειβαδιά. Η διάγνωση ήταν ρήξη του αχίλλειου τένοντα. Μιλάμε για έναν από τους πιο δύσκολους και ύπουλους τραυματισμούς στο ποδόσφαιρο.

Ο Βέρνμπλουμ υποβλήθηκε σε επέμβαση, πριν από τις γιορτές και στην συνέχεια διένυσε ένα πολύμηνο πρόγραμμα αποθεραπείας. Μπήκε τον περασμένο Ιούλιο στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, για λίγες ημέρες κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, αλλά εμφάνισε οστικό οίδημα στο πέλμα και άρχισε έναν νέο κύκλο θεραπειών με αβέβαιο χρόνο αποκατάστασης.

Το ενθαρρυντικό είναι, ότι τις τελευταίες 15 ημέρες έχει μειωθεί πολύ ο πόνος που ένιωθε στο πέλμα ο Σουηδός χαφ. Όπως έδειξαν οι μαγνητικές τομογραφίες στις οποίες υποβλήθηκε υποχώρησε σε μεγάλο βαθμό το οστικό οίδημα.

Σύντομα ο 33χρονος Σουηδός αμυντικός χαφ αναμένεται να ξεκινήσει ασκήσεις με την μπάλα με την προοπτική να είναι έτοιμος να ξαναμπεί κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας πριν από την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον τραυματισμό του. Όλοι μέσα στην ομάδα λένε ότι καθ’ όλη την διάρκεια της περιπέτειάς του επέδειξε υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού και ιδιαίτερο ζήλο για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαβάστε ακόμη...