Ψηφίστε το Best Goal Οκτωβρίου

Από paokfc.gr: Δύο σκόρερ, τρία υπέροχα γκολ, ένα βραβείο. Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού για το Best Goal Οκτωβρίου; Πάρτε θέση μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.
Πηγή: paokfc.gr
Ψηφίστε το Best Goal Οκτωβρίου

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι κοντράρει τον Δημήτρη Λημνιό , έχοντας μία υποψηφιότητα περισσότερη στη μάχη για το ομορφότερο γκολ του Οκτωβρίου.Ο Πολωνός σκόραρε ένα καθαρό γκολ σέντερ φορ στην Τρίπολη, όταν πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή με πλάτη στο τέρμα, απέφυγε τον αντίπαλο του και εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης.

Στη συνέχεια στο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας, εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Στοχ και με ένα μαγικό τακουνάκι έκανε το 3-0 για την ομάδα.Το έργο του Σφιντέρσκι πάντως δεν θα είναι εύκολο. Ο Δημήτρης Λημνιός στο Βόλο πέτυχε ένα υπέροχο γκολ και μάλιστα με το κεφάλι. Ο Στοχ με τακουνάκι έδωσε τη μπάλα στον Γιαννούλη κι αυτός την έστειλε συστημένη στον The Future, ο οποίος με μία καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ του αγώνα.

Δείτε τα τρία υποψήφια Best Goal για τον Οκτώβριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμη...