«Αθλητική Κυριακή» ή «Θρύλος TV»;

Από inpaok.com : Αυτό που συμβαίνει με την «Αθλητική Κυριακή», πραγματικά δεν πρέπει να έχει προηγούμενο.
Πηγή: inpaok.com
«Αθλητική Κυριακή» ή «Θρύλος TV»;

Είναι θλιβερό το γεγονός ότι η ιστορικότερη αθλητική εκπομπή της χώρας, έχει μετατραπεί σε μια εκπομπή, που δίνει την εντύπωση ότι λειτουργεί ως εκπομπή, που εξυπηρετεί την επικοινωνιακή πολιτική του Ολυμπιακού.

Πριν από δύο εβδομάδες, έκρυψαν τη φάση του πέναλτι του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη και την έδειξαν περασμένα μεσάνυχτα, με τον Βαρούχα να λέει πως δεν υπήρχε παράβαση…

Τότε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λυκουρόπουλος, εξήγησε ότι επειδή η φάση ήταν… επίμαχη, θα προβάλλονταν μαζί με τις άλλες επίμαχες φάσεις αργότερα. Αυτή η… τακτική, κράτησε μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ένας ανυποψίαστος θα πίστευε ότι έπρεπε να δει όσο λιγότερος κόσμος γίνεται αυτό το ξεκάθαρο πέναλτι, που δεν δόθηκε.

Το βράδυ αυτής της Κυριακής, η «Αθλητική Κυριακή» έδωσε το μικρόφωνό της στον Καραπαπά και στον Θεοδωρίδη, για τα πουν τα δικά τους για διαιτητές, Περέιρα, Ξάνθη, Βόλο κλπ, και “έπνιξε” τις ανακοινώσεις των ομάδων που θίχτηκαν από τις δηλώσεις των αξιωματούχων του Ολυμπιακού!

Ούτε η ανακοίνωση του Βόλου ακούστηκε, ούτε της Ξάνθης, ούτε η θέση του ΠΑΟΚ.

Όπως ενημέρωσε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λυκουρόπουλος (μέσα στη βδομάδα ανανεώθηκε η σύμβασή του και έμεινε στην ΕΡΤ), δεν προβάλλονται οι ανακοινώσεις των ομάδων, γιατί «πρέπει να απασχολήσουν τα θεσμικά όργανα».

Πρόκειται για διασυρμό του ιστορικού τίτλου της εκπομπής, που κάποτε δίδασκε δημοσιογραφία, και κατ΄ επέκταση της ΕΡΤ, που το επιτρέπει.

Διαβάστε ακόμη...