Ξανά για Σκουρτόπουλο-Γιάνκοβιτς!

Από inpaok.com: Μπορεί η περίπτωση του Θανάση Σκουρτόπουλου να φαίνεται πως οδηγήθηκε σε ναυάγιο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ όμως είναι διατεθειμένοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλους της υπόθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, ο οποίος είναι... διακαής πόθος της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ.
Πηγή: inpaok.com
Ξανά για Σκουρτόπουλο-Γιάνκοβιτς!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβόλαιο που συζητιέται είναι ενός έτους, κάτι που ήθελαν από την αρχή και οι δύο πλευρές. Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα, με τις πιθανότητες να έρθει Θεσσαλονίκη ο 54χρονος τεχνικός να είναι πολλές.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, στο στόχαστρο παραμένει πάντα ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, καθώς έγιναν ξανά επαφές μαζί του, προκειμένου ο Έλληνας φόργουορντ να φορέσει την «ασπρόμαυρη» φανέλα και να ενισχύσει τις προσπάθειες του Δικεφάλου. Και σε αυτή την περίπτωση, οι τελικές συζητήσεις θα γίνουν άμεσα, καθώς ο ΠΑΟΚ «φωνάζει» για ενίσχυση, και ο Γιάνκοβιτς μπορεί να βοηθήσει αρκετά την κατάσταση.

Τέλος, το συμβόλαιο του Αμάνζε Εγκεκέζε ανανεώθηκε γι'ακόμα ένα μήνα, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να δίνουν μία ευκαιρία περαιτέρω στον Νιγηριανό, ώστε να τους αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...