Ηττήθηκε στην Κοζάνη ο ΠΑΟΚ Β'

Ένα ημίχρονο καλό, ένα υποτονικό, ήττα με 3-1 για τον … αδιάφορο ΠΑΟΚ Β' στην Κοζάνη. Επόμενο παιχνίδι αυτό με την Τρίγλια στο γήπεδο του Μακεδονικού.
Ηττήθηκε στην Κοζάνη ο ΠΑΟΚ Β'
Photo Credits: @paokfc.gr website

Το μόνο που κρατάμε από αυτό το παιχνίδι δυστυχώς, είναι δύο τραυματισμοί. Ο Γιάννης Μανωλιούδης έσπασε τη μύτη του, ενώ ο Νίκο Κουαλιάτα υπέστη διάστρεμμα.

Ισορροπημένος ο αγώνας στο πρώτο 45λεπτο με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε παιχνίδι κέντρου, αν και η Κοζάνη που ήθελε περισσότερο τη νίκη, ήταν σχετικά πιο δραστήρια. Προσπάθησε να προηγηθεί με δύο καλές ευκαιρίες, μα ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο 27′ με τον Πανίδη να πλασάρει, έπειτα από το κόρνερ του Κουαλιάτα. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Καλλέργη κι αφού λίγα λεπτά πριν είχαν προειδοποιήσει και με δοκάρι.

Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, ενώ η Κοζάνη πίεζε κι αφού δεν κατάφερε να προηγηθεί στη φάση διαρκείας του 55′, το έκανε στο 59′ με την κεφαλιά του Γραμμένου. Στο 82′ δε, και πάλι με κεφαλιά, του Σουλιώτη αυτή τη φορά, οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-1 και πήραν ένα σημαντικό τρίποντο στην μάχη τους για την παραμονή στην κατηγορία.

Κοζάνη: Καραγκιόζης, Πάνος, Τάτσης (75′ Παπαδόπουλος), Σουλιώτης, Ίτσιος, Σιατραβάνης, Καλλέργης (75′ Καραγιάννης), Αναστασόπουλος, Νάτσος (65′ Ψάλτης), Γιάκος (54′ Γραμμένος), Μαξίμοβιτς (65′ Κανούλας).

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Τασιούρας, Δεληγιάννης, Μανωλιούδης (λ.τ 60′ Κωττάς), Παναγιώτου (72′ Σπυράκος), Τσίκος, Γρόσδης, Ρουμιάντσεβ (83′ Δαρέλας), Σμυρλής, Κουαλιάτα (λ.τ. 46′ Τσοπούρογλου), Πανίδης (60′ Κανίς).

Διαβάστε ακόμη...