«Νιώθω εμπιστοσύνη στον ΠΑΟΚ – Να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό»

Από sfina.gr: Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και την απόδοση που παρουσιάζει στις τελευταίες αναμετρήσεις του Δικεφάλου, αναφέρθηκε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς σε MME της πατρίδας του.
Πηγή: sfina.gr
«Νιώθω εμπιστοσύνη στον ΠΑΟΚ – Να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό»

Ακόμα τόνισε πως θέλει να πείσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σερβίας ότι αξίζει μια θέση στην Εθνική ομάδα, λέγοντας πως ο μόνος τρόπος να το καταφέρει είναι να μην δέχεται γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντεμπούτο του: «Έκανα το ντεμπούτο μου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι ενάντια στην ΑΕΚ στα τέλη Σεπτεμβρίου. Είχα καλή απόδοση και χαίρομαι που έκανα κάποιες δύσκολες και σημαντικές αποκρούσεις. Δυστυχώς ήρθαμε ισόπαλοι 2-2».

Για τον στόχο του πρωταθλήματος: «Πριν από δύο εβδομάδες επικρατήσαμε στην έδρα μας επί της Λαμίας με 2-0 και στο τελευταίο ματς νικήσαμε 2-0 τον Βόλο στην έδρα του. Είναι σημαντικό ότι και στις δύο αυτές νίκες δεν δέχθηκα γκολ και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που το πέτυχα αυτό μπροστά στους οπαδούς μας. Ο στόχος μας είναι αρκετά σαφής, θέλουμε και φέτος το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει να κατακτήσει το πρωτάθλημα τρία χρόνια. Η απόδοση του έχει μειωθεί από όταν μπήκε στους ομίλους του Champions League. Πιστεύω ότι οι δυο μας θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα ως το τέλος».

Για το κλίμα που συνάντησε στον ΠΑΟΚ και το γεγονός πως είναι πλέον ο βασικός τερματοφύλακας: «Από την πρώτη ημέρα υπάρχει εμπιστοσύνη από τους συμπαίκτες μου προς εμένα. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου έμαθα πως μόνο μέσω της καθημερινής δουλειάς στην προπόνηση μπορώ να πετύχω τον στόχο μου. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα πολύ όμορφο σημείο της καριέρας μου και θέλω να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Λάρισα, αλλά αυτό εμάς δεν μας επηρεάζει. Στόχος είναι να πετύχουμε ακόμα μία νίκη».

Για το αν σκέφτεται την κλήση του στην εθνική Σερβίας: «Ξέρω ότι ο συναγωνισμός είναι σκληρός και σέβομαι τους υπόλοιπους Σέρβους τερματοφύλακες. Ο προπονητής της εθνικής ομάδας, Λιούμπιζα Τουμπάκοβιτς παρακολουθεί τις επιδόσεις μου στον ΠΑΟΚ και ο μόνος τρόπος για να κληθώ είναι οι καλές εμφανίσεις και το να μην δέχομαι γκολ».

Διαβάστε ακόμη...