«Μεγαλώνουμε σαν ομάδα»

Aπό paokvolley.gr: Η Βραζιλιάνα πασαδόρος έχει προσαρμοστεί πλήρως στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερο της εαυτό με τη φανέλα του Δικεφάλου.
Πηγή: paokvolley.gr
«Μεγαλώνουμε σαν ομάδα»

Με την άφιξη της στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ η Καρολίνα Αλμπουκέρκε άνοιξε μία νέα σελίδα στην «πλούσια» καριέρα της.

Η Βραζιλιάνα πασαδόρος θα είναι η «μαέστρος» της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου που το Σάββατο ξεκινάει το πρώτο της «ταξίδι» στα μεγάλα σαλόνια.

Η Αλμπουκέρκε εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξη για τη νέα σεζόν μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (paokvolley.gr).

"Δουλεύουμε σκληρά για να κάνουμε μια εξαιρετική σεζόν. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα καθώς υπάρχουν δυνατές ομάδες τίτλου όπως ο Ολυμπιακός, η Σαντορίνη, ο Παναθηναϊκός και άλλοι. Γνωρίζουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε....αλλά μέρα με τη μέρα εξελίσσουμε και μεγαλώνουμε σαν ομάδα.

Αισθάνομαι πολύ όμορφα στη Θεσσαλονίκη. Αγαπώ την πόλη, είμαι πραγματικά πολύ άνετα εδώ και τη θεωρώ ήδη το δεύτερο σπίτι μου. Είναι ένα νέο ξεκίνημα για μένα. Όλα είναι καινούργια... η χώρα,η πόλη, η ομάδα, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ και παίζω για την ομάδα του ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...