Ο Πέλκας, ο ΠΑΟΚ και ο Σάρι

Από sfina.gr: Ο Πέλκας ήταν αυτός που έπρεπε στο Περιστέρι.
Πηγή: sfina.gr
Ο Πέλκας, ο ΠΑΟΚ και ο Σάρι

Αξιοποιώντας την εκρηκτικότητά του επιχείρησε επιτυχώς το μπάσιμο στην περιοχή και έσπασε την μπάλα για τον Άκπομ στο πρώτο γκολ, έτρεξε, μάρκαρε, έκανε πολύ αθόρυβη δουλειά, ήταν τακτικά πειθαρχημένος και είχε σημαντική συμμετοχή στο καλό διάστημα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο. Μετά από καιρό έκανε μία εμφάνιση αντάξια των δυνατοτήτων του.

Το μόνο που του έλειψε ήταν πάλι το γκολ, αλλά θεωρείται θέμα χρόνο να αφήσει πίσω του και την "κακοδαιμονία" στο σκοράρισμα. Λίγη αυτοπεποίθηση ακόμα χρειάζεται και θα βρίσκει και τον δρόμο προς τα δίχτυα, κάτι που απαιτεί η θέση του δεύτερου επιθετικού στο νέο σύστημα του Φερέιρα.

Ένας παίκτης για τον οποίο η προπονητική αυθεντία που λέγεται Μαουρίσιο Σάρι μίλησε πέρυσι με κολακευτικά λόγια και στα δύο ματς του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι δεν μπορεί να μην διαθέτει μεγάλες ικανότητες.

Όταν σταθεροποιηθεί η ψυχοσύνθεσή του ο Πέλκας έχει το ταλέντο για να πετύχει σπουδαία πράγματα με την φανέλα του ΠΑΟΚ, κι ως παίκτης που είναι δεμένος με την ομάδα αφού ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής.

Διαβάστε ακόμη...