Ο Φερέιρα, ο Κομπανί και το καπέλο!

Από inpaok.com: Ο Αμπέλ Φερέιρα ρωτήθηκε χθες (1/9) μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου με 2-1 πώς σκέφτεται να διαχειριστεί τους πολλούς ποδοσφαιριστές με ένα ματς την εβδομάδα και χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και αν είναι ικανοποιημένος από την ποιότητα του ρόστερ.
Πηγή: inpaok.com
Ο Φερέιρα, ο Κομπανί και το καπέλο!

Αρχικά είπε: «Οι προπονητές πάντα θέλουν καλύτερους ποδοσφαιριστές, πάντα θέλουν ενισχύσεις. Όσον αφορά το ρόστερ η ομάδα έχασε σημαντικούς ποδοσφαιριστές όπως ο Κάνιας και ο Σάκχοφ. Έχουμε τραυματίες στο κέντρο. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση δεν είναι τόσο μεγάλο το ρόστερ. Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουμε...».

Συνεχίζοντας όμως είπε μια διδακτική ιστορία για την προσέγγιση που πρέπει να έχουν όλοι στη φετινή σεζόν σε σχέση με την περσινή, που ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το νταμπλ.

Χαρακτηριστικά είπε: «Θα σας πω μία ιστορία. Ρώτησα τον προπονητή της Άντερλεχτ, τον Βενσάν Κομπανί, πώς μπορούνε να συνεχίσουν οι ποδοσφαιριστές να διεκδικούν τα πάντα όταν τα έχουν κατακτήσει. Μου έδειξε το καπέλο του πρωταθλητή ΠΑΟΚ και που είπε ότι πρέπει να το πετάξουμε. Να το ξεχάσουμε και να προσπαθήσουμε στο διπλάσιο φέτος. Οπότε πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε πέρυσι. Πρέπει φέτος να δώσουμε ακόμα περισσότερη δύναμη και προσπάθεια για να το επαναλάβουμε».

Διαβάστε ακόμη...