Περιμένει «ελληνικές» απαντήσεις

Από inpaok.com: Η περιορισμένη ελληνική αγορά, έχει συγκεκριμένες επιλογές για το «πορτοφόλι» του ΠΑΟΚ και μέσα στα επόμενα 24ωρα, αναμένονται απαντήσεις στις προτάσεις του.
Πηγή: paok24.com
Περιμένει «ελληνικές» απαντήσεις


Μέσα από το PAOK24 ενημερωθήκατε για το πως έχει η κατάσταση με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει αρκετές δυσκολίες, καθώς οι δύο πλευρές στις επαφές που έχουν κάνει μέχρι τώρα, έχουν απόσταση στο οικονομικό κομμάτι, καθώς και σε επιμέρους όρους του συμβολαίου (πολύ χαμηλό buy out σε περίπτωση πρότασης από το εξωτερικό, που ζητάει η πλευρά του παίκτη).

Από την ελληνική αγορά, υπάρχουν και άλλες δύο περιπτώσεις που έχουν προταθεί και εξετάζονται, υπό προϋποθέσεις. Αυτή του Νώντα Παπαντωνίου, ο οποίος έχει, επίσης, πολύ καλή οικονομική πρόταση από τη νεοφώτιστη Λάρισα και αυτή του Ζήση Σαρικόπουλου, που προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με τη Τσμόκι Μινσκ.

Εφόσον παρθεί οριστική απόφαση, η περίπτωση του Παπαντωνίου, δείχνει η πιο εφικτή τη δεδομένη χρονική στιγμή, αν και ο 29χρονος δεν αποκλείεται να απαντήσει θετικά, στην πολύ καλή πρόταση της Λάρισας.

Από τη στιγμή που σήμερα, ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας, έστω και με μόλις τέσσερα συμβόλαια (Μαργαρίτης, Σχίζας, Καραμανώλης, Καρράς), συν τον Τσόχλα (όπως όλα δείχνουν) και παίκτες από την εφηβική ομάδα, ο Κώστας Φλεβαράκης ευελπιστεί ότι μέσα στην εβδομάδα, θα έχει θετικές απαντήσεις στις προτάσεις του, τουλάχιστον από την Ελλάδα, προκειμένου να προχωρήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, το σχεδιασμό του.

Διαβάστε ακόμη...