Μαρτυράνε κι από μόνοι τους…

Από thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ “φωνάζει” για τη διαιτησία του αγώνα με τον Άγιαξ κι απ’ ότι φαίνεται με αυτή την άποψη συμφωνούν και κάποια από τα ολλανδικά ΜΜΕ.
Πηγή: thessports.gr
Μαρτυράνε κι από μόνοι τους…

Σε άρθρο του στην ιστοσελίδα Voetbalnieuws, ο αρχισυντάκτης της De Telegraaf, Βαλεντίν Ντρίσεν, υποστηρίζει ότι υπήρξε διαιτησία υπέρ του Άγιαξ.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό κείμενο:

«Ο Άγιαξ προκρίθηκε το βράδυ της Τρίτης, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 3-2. Η ομάδα από το Άμστερνταμ είχε μια… σκληρή μάχη με τον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο αλλά μπόρεσε να επικρατήσει, χάρη σε δύο εύστοχα πέναλτι του Τάντιτς μεταξύ άλλων. Ο Βαλεντίν Ντρίσεν είδε ότι η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ είχε αξιοσημείωτο πρόβλημα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο διαιτητής Κρεγκ Πόουσον έδωσε τελικά τρία πέναλτι στον Άγιαξ, με τον Τάντιτς να ευστοχεί στα δύο. ΠΑΟΚ και ελληνικός Τύπος παραπονέθηκαν για το γεγονός πως ο Άγγλος δεν κράτησε περισσότερο χρόνο στις καθυστερήσεις μετά το 3-2 του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ντρίσεν καταλαβαίνει απόλυτα το συναίσθημα που κυριαρχεί στην Ελλάδα…».

«Σχεδόν νόμιζες πως η UEFA είχε στείλει κάποιον για να πάει τον Άγιαξ στους oμίλους έτσι και αλλιώς», είπε ο υπεύθυνος των ποδοσφαιρικών θεμάτων στην Telegraaf, κλείνοντας το μάτι του στον συνάδελφο του, που κρατούσε την κάμερα. «Υπήρχαν πολλά που μπορούσαν να γίνουν, σχετικά με το γεγονός πως η ομάδα που έφτασε στους 4 του περσινού Champions League δεν θα κατέληγε στους ομίλους. Αυτός ο διαιτητής έδωσε τρία πέναλτι, αλλά αν το δεις, ήταν όλα δικαιολογημένα».

Σε ένα άλλο σημείο παραδέχεται πως: «Ο Άγιαξ χρειαζόταν την ώθηση» παρά το γεγονός πως: «Η ελληνική ομάδα δεν ήταν τόσο θυελλώδης. Φυσικά ήταν καλή, αλλά υπήρχαν κάποιες τρύπες στην ομάδα και αμυντικά ήταν ευάλωτοι. Ο Άγιαξ θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί αυτό. Είχαν μικρό έλεγχο στο παιχνίδι, αυτόν που είχαν στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου ματς».

Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να παραδεχθεί πως το έργο του Άγιαξ πλέον, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ, θα είναι πιο εύκολο δεδομένου πως συναντούν στο δρόμο τους τον ΑΠΟΕΛ: «Δεν θα είναι πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι οι Κύπριοι θα είναι καλύτεροι από τους Έλληνες. Αφού περάσαν από τους Έλληνες, τότε θα το κάνουν και με τους Κύπριους».

Διαβάστε ακόμη...