«Θετικά τα πρώτα στοιχεία που δείχνει ο ΠΑΟΚ»

Από sfina.gr: Στον «FOCUS FM 103,6» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γκιτσιούδης, ο οποίος μίλησε για τα φιλικά του ΠΑΟΚ αλλά και για τους νεαρούς Έλληνες παίκτες.
Πηγή: sfina.gr
«Θετικά τα πρώτα στοιχεία που δείχνει ο ΠΑΟΚ»

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για το πώς είδε τα φιλικά του ΠΑΟΚ: «Είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα. Καινούργιος προπονητής, καινούργιοι παίκτες, μέχρι να βρεθούν μεταξύ τους έχουν μία περίοδο χάριτος. Τα πρώτα στοιχεία είναι θετικά. Η ομάδα σκοράρει αλλά δεν δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Το θέμα είναι να προωθήσουμε μερικά Ελληνόπουλα, γιατί εμένα με έχει ενθουσιάσει ο Γαϊτανίδης, μακάρι να βγει κάτι καλό και να προσέξουν περισσότερο τους Έλληνες».

Για τους νεαρούς Έλληνες παίκτες: «Η διαφορά μας μεταξύ Ελλήνων και ξένων παικτών είναι στην νοοτροπία. Μόλις ξεκινάμε να παίζουμε στην ομάδα που θέλουμε, ξαφνικά παρασυρόμαστε από γονείς, μάνατζερ, από τον κόσμο και νομίζουμε ότι είμαστε παικταράδες. Αν είμαστε λίγο συγκεντρωμένοι και ταπεινοί πιστεύω θα βγουν πολλά ταλέντα, αρκεί να καταλάβουν ότι θέλει δουλειά και υπομονή. Πρέπει όμως να δοθούν και οι ευκαιρίες για να τους δούμε αλλά και οι παίκτες να είναι έτοιμοι να την αρπάξουν, για να δείξουν ότι είναι άξιοι».

Για το τελευταίο φιλικό με την Τσβόλε: «Κυκλοφορεί η ομάδα την μπάλα και δουλεύει την κάθετη μπαλιά. Προσπαθεί να βγει η ομάδα με μία μπαλιά στις αντεπιθέσεις, όπως έγινε στο γκολ του Ζαμπά με την κάθετη του Καντουρί. Μου άρεσε που ο Ζαμπά πήγε ευθεία και δεν πλάγιασε γιατί έχει πολύ καλή ταχύτητα».

Για το αν έπρεπε να μείνει ο Σάκχοφ: «Αν ένας παίκτης θέλει να φύγει, γιατί να μείνει; Οι καλοί παίκτες ζητάνε καινούργιο κίνητρο, ψάχνουν να βρουν ένα επίπεδο πιο πάνω. Είτε αυτό είναι μια καλύτερη ομάδα, είτε αυτό είναι ένα καλύτερο πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...