Ο μοναδικός… γνωστός Στοχ!

Από thessports.gr: Μετά από πέντε χρόνια, ο Μίροσλαβ Στοχ ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά στα «ασπρόμαυρα» και τόσο ο ίδιος, όσο και ο ολόκληρος ο ΠΑΟΚ άλλαξαν αρκετά, από την τελευταία φορά που ο Σλοβάκος πάτησε το χορτάρι της Τούμπας.
Πηγή: thessports.gr
Ο μοναδικός… γνωστός Στοχ!

Στα 29 του, όντας παντρεμένος και... χαζομπαμπάς, ο διεθνής εξτρέμ δεν θυμίζει σε τίποτα τον «party animal» ποδοσφαιριστή, που έκανε την εμφάνιση του στην Θεσσαλονίκη την σεζόν 2013-14, ως δανεικός από την Φενέρμπαχτσε.

Προερχόμενος από την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του και όντας νταμπλούχος με την Σλάβια Πράγας, ο Μίρο Στοχ θα βρει έναν ΠΑΟΚ αλλαγμένο εκ... βάθρων.

Νταμπλούχο, με τα προκριματικά του Champions League την μόνη κοινή συνισταμένη ενώ στο ρόστερ της ομάδας, δεν θα συναντήσει παρά μόνο ένα γνώριμο πρόσωπο.

Πρόκειται για τον Έργκους Κάτσε. Ο Αλβανός μέσος θα λάβει μέρος στην προετοιμασία, όπως αποφασίστηκε από τους ανθρώπους του Δικέφαλου και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Στοχ θα τον ξανασυναντήσει.

Φυσικά, στον ΠΑΟΚ άνηκαν από τότε και οι Δημήτρης Πέλκας και Νίκος Μελίσσας, αλλά αγωνιζόντουσαν ως δανεικοί σε Απόλλων Καλαμαριάς και Φωκικό αντίστοιχα, οπότε δεν συνυπήρξαν.

Στο τότε ρόστερ του ΠΑΟΚ ανήκε και ο Στέλιος Κίτσιου που ωστόσο πλέον δεν υπολογίζεται και αναμένεται να αποχωρίσει.

Διαβάστε ακόμη...