«Είμαι κατά 99% ελεύθερος»

Από sdna.gr: «Ξένο» σώμα αποτελεί για τον ΠΑΟΚ ο Εβγέν Χατσερίδης, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος μέσα από τις δηλώσεις του, τονίζοντας πως είναι κατά 99% ελεύθερος.
Πηγή: sdna.gr
«Είμαι κατά 99% ελεύθερος»

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αναμένεται να αποτελέσει ο Ουκρανός αμυντικός δεδομένου πως δεν κατάφερε να βρει ποτέ τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Δικεφάλου.

Σε δηλώσεις που φιλοξενούνται στον ουκρανικό Τύπο, ο Χατσερίδης υποστήριξε πως απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου να λυθεί και επίσημα το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Για περίπου μισό χρόνο ήμουν σε... διακοπές, δεν έπαιζα, οπότε έχω ξεκουραστεί. Το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται και τώρα είμαι κατά 99% ελεύθερος. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν. Ελπίζω στο άμεσο μέλλον να λάβουμε μια συγκεκριμένη πρόταση».

ΠΑΟΚ και Χατσερίδης οδηγούνται στο «διαζύγιο» λόγω ενός ειδικού όρου που μπήκε στο παρά πέντε στο συμβόλαιο του πέρσι και είχε να κάνει με το ποσοστό συμμετοχών του Ουκρανού (σ.σ. συνολικά μόλις έντεκα).

Όσο για το μέλλον του; Διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τον ήθελαν να πηγαίνει στη Σαχτάρ, τονίζοντας πως: «Ήμουν δέκα χρόνια στην Ντιναμό. Είναι αδύνατο να πάω στη Σαχτάρ... Είναι όλα βλακείες».

Διαβάστε ακόμη...