Συνεχίζονται οι επαφές ΠΑΟΚ-Κάνιας

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ καλείται να πάρει οριστικές αποφάσεις για τους παίκτες που καλύπτουν τη θέση στα χαφ στο υπάρχον ρόστερ του, προκειμένου να προχωρήσει ανάλογα και τον μεταγραφικό του σχεδιασμό στις συγκεκριμένες θέσεις.
Πηγή: paok24.com
Συνεχίζονται οι επαφές ΠΑΟΚ-Κάνιας

Στον Δικέφαλο, σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, διατηρούν ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας με τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας.

Οι ασπρόμαυροι μιλούν με την πλευρά του Ισπανού με φόντο το ενδεχόμενο να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη, κάτι που πρέπει να συμβεί άμεσα το επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ ποιους υπολογίζουν στα χαφ και να προχωρήσουν ανάλογα και τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Χρόνος δεν πρέπει να χαθεί κυρίως για να έχει η ομάδα τα απαραίτητα, αριθμητικά και σε επίπεδο χαρακτηριστικών, όπλα για τους πρώτους αγώνες των προκριματικών του Champions League.

Ο Κάνιας δεν ξεχνάει τον ΠΑΟΚ και δείχνει την αγάπη του, κάτι που φαίνεται και από αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Διαβάστε ακόμη...