Δύσκολο φινάλε στο Περιστέρι

Απο paok24.com: Ο ΠΑΟΚ των πολλών προβλημάτων κλείνει την κανονική περίοδο στο «Ανδρεάς Παπανδρέου»
Πηγή: paok24.com
Δύσκολο φινάλε στο Περιστέρι

Δύσκολο φινάλε στο Περιστέρι

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την παρουσία του στην κανονική περίοδο, δίνοντας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του Περιστερίου, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Στη λογική ότι η αποστολή της ομάδας, αποτελείται από οκτώ επαγγελματίας και τρεις εφήβους, το έργο του Ηλία Παπαθεοδώρου και των παικτών του, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.

Θεωρητικά, με νίκη ο ΠΑΟΚ είναι στην πρώτη τετράδα, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο Ολυμπιακός – Προμηθέας, που είναι το παιχνίδι της αγωνιστικής, για ευνόητους λόγους, με όσα έχουν προηγηθεί.

Ουσιαστικά, όμως, είναι πολύ δύσκολο για αυτόν τον ΠΑΟΚ, αυτήν την περίοδο, σε αυτήν την κατάσταση, να πάρει τη νίκη στην έδρα μιας ομάδας όπως το Περιστέρι, που είναι στην τέταρτη θέση, έχοντας ένα βαθμό περισσότερο.

Σμιθ και Φλέμινγκς είναι τα καινούργια πρόσωπα που ήρθαν για να ενισχύσουν την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, ενόψει πλέι οφ, την ώρα που από τον ΠΑΟΚ έφυγαν Χάτσερ και Γκάρετ...

Προμηθέας και Περιστέρι έχουν από 41 βαθμούς, αλλά οι Πατρινοί είναι στην τρίτη θέση και ο ΠΑΟΚ, είναι πέμπτος με 40, πριν τη σημερινή αγωνιστική.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Τσαρούχα, Τζαφλέρης και Τζιοπάνος.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 17.30 και μεταδίδεται από το διαδικτυακό κανάλι της ΕΡΤ, ERT Play 2.

Διαβάστε ακόμη...