Ο ΠΑΟΚ βραβεύει τους πρωταθλητές 1976, 1985 και 2019 με τον Λεβαδειακό!

Από sfina.gr: Η μεγάλη φιέστα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 ολόκληρα χρόνια θα γίνει στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, όπου...
Πηγή: sfina.gr
Ο ΠΑΟΚ βραβεύει τους πρωταθλητές 1976, 1985 και 2019 με τον Λεβαδειακό!

... έχουν προσκληθεί επίλεκτα στελέχη της ΠΑΟΚτσήδικης "οικογένειας", προκειμένου να τιμηθούν από την ΠΑΕ και να γιορτάσουν όλοι μαζί το φετινό πρωτάθλημα.

Έτσι λοιπόν, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκάλεσε ΟΛΟΥΣ τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα του 1976, από όπου θα απουσιάζουν οι Φουντουκίδης, Παρίδης, που θα βρίσκονται στην Τούμπα του Παραδείσου και θα βλέπουν απο εκεί, επίσης ΟΛΟΥΣ τους παίκτες της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 1985 και θα τους τιμήσει, μαζί με τους σημερινούς πρωταθλητές.

Ετοιμάζεται μια μεγάλη γιορτή στην οποία είναι πολύ πιθανό να παραστεί και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μπορεί να εμφανιστεί στην Τούμπα, όταν κλείσει το φύλλο αγώνα με τον Λεβαδειακό και αποχωρήσει η αντίπαλη ομάδα, όπως και οι διαιτητές.

Η φιέστα οργανώνεται πολύ καλά και μην βιαστείτε να φύγετε από το γήπεδο μετά τη λήξη του αγώνα, όσοι θα πάτε στο ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός!

Διαβάστε ακόμη...