Όταν η Λύμουρα συνάντησε τον Κόρφα (pic)

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (25/11) αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική της Α1 γυναικών, με τις «ασπρόμαυρες» να γνωρίζουν την ήττα, αλλά να πραγματοποιούν σε γενικές γραμμές ένα καλό παιχνίδι.
Πηγή: inpaok.com
Όταν η Λύμουρα συνάντησε τον Κόρφα (pic)

Το απόγευμα της ίδιας μέρας η αντρική ομάδα του Δικεφάλου αντιμετώπισε τον Άρη, με τον Τζον Κόρφα, να δίνει το παρών στο PAOK Sports Arena.

Η πλέι-μέικερ του ΠΑΟΚ, Λολίτα Λύμουρα, μετά το τέλος του αγώνα, απέναντι στις «ερυθρόλευκες», συνάντησε τον «θρύλο» του Δικεφάλου και φωτογραφήθηκε μαζί του.

Το INPAOK επικοινώνησε με την Λολίτα Λύμουρα, η οποία είναι και διεθνής, με την Εθνική ομάδα της χώρας μας και μίλησε, γι' αυτή την όμορφη συνάντηση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τον είδα τυχαία στο Παλατάκι και θεωρώ υποχρέωση και τιμή μου να βγω μια φωτογραφία με ανθρώπους που είναι ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ. Η πρώτη φωτογραφία που βγήκα όταν ήρθα στην ομάδα ήταν με τον Πρέλεβιτς.

Χάρη σε αυτούς τους παίκτες εγινε ο ΠΑΟΚ μεγάλος και σεβαστός παντού, άρα το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τους οφείλει πολλά είτε σε ανδρικό είτε σε γυναικείο επίπεδο».

Δείτε και το story που ανέβασε η Λύμουρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

Διαβάστε ακόμη...