Ο ΠΑΟΚ πρώτος και στα νούμερα!

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έχοντας 26 βαθμούς (28 κερδισμένους αλλά έχει και το -2 από πέρυσι) έναντι 24 του Ατρόμητου που ακολουθεί και πιο πίσω είναι ο Ολυμπιακός με 20, η Ξάνθη με 18 και ο ΑΕΚ με 17.
Πηγή: inpaok.com
Ο ΠΑΟΚ πρώτος και στα νούμερα!

Ο Δικέφαλος, χωρίς να έχει φορτσάρει ακόμη και με αρκετές μέτριες εμφανίσεις, διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 17 γκολ (τόσα έχει και η ΑΕΚ) αλλά και την καλύτερη άμυνα με μόλις 4 γκολ παθητικό (Ολυμπιακός, Ξάνθη και ΑΕΚ έχουν από 5).

Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με την καλύτερη αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα με 0,1635 γκολ ανά τελική προσπάθεια και ακολουθούν ο Παναθηναϊκός και η Παναιτωλικός με 0,1579.

Επίσης ο Δικέφαλος έχει πλέον και τη μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων (+13 ενώ η ΑΕΚ έχει +12).

Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ υψηλό αριθμό κλεψιμάτων (με 233 είναι δεύτερος πίσω μόνο από την Ξάνθη που έχει 273) δείγμα της πίεσης που ασκεί

Θα πρέπει να σημειωθεί και κάτι ακόμη. Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει έως τώρα πέντε ματς εντός και πέντε εκτός έδρας, ενώ οι τρεις ομάδες που τον ακολουθούν (Ατρόμητος, Ολυμπιακός και Ξάνθη) έχουν 6 παιχνίδια εντός και 4 εκτός.

Διαβάστε ακόμη...