Αντίπαλοι εν δράσει

Από inpaok.com: Μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων στο Nations League, η δράση στα εγχώρια πρωταθλήματα επιστρέφει, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει κρίσιμους αγώνες για τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ στο Europa League.
Πηγή: inpaok.com
Αντίπαλοι εν δράσει

O Δικέφαλος αντιμετωπίζει τη Βίντι στην Τούμπα την Πέμπτη (25/10), με την ουγγρική ομάδα, πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη, να δοκιμάζεται στην έδρα της Χαλαντάς το Σάββατο στις 18:00.

Η πορεία στο ουγγρικό πρωτάθλημα είναι απογοητευτική και μετά τη «βαριά» εντός έδρας ήττα με σκορ 0-3 από τη ΜΤΚ Βουδαπέστης, η διαφορά της προσεχούς αντιπάλου με την Φερεντσβάρος αυξήθηκε στο +9 (24 έναντι 15 β.).

Επιστροφή στη δράση της Premier League με ένα μεγάλο ντέρμπι για την Τσέλσι, καθώς το Σάββατο (20/10) στις 14:30 υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Στάμφορντ Μπριτζ, με στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή, στην οποία συγκατοικεί με Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ στους 20 βαθμούς.

Τέλος, η ΜΠΑΤΕ υποδέχεται την Γκοροντέγια στη «Borisov Arena» επίσης το Σάββατο (17:00) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα από ΠΑΟΚ (1-4) και Ισλόκ Μινσκ (2-1) που προηγήθηκαν της διακοπής.

Διαβάστε ακόμη...