Χάνει τις… πρεμιέρες ο Γκος

Η μεγάλη αγωνία που υπήρχε στον ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Φιλ Γκος, έδωσε τη θέση της στην «ανακούφιση», μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο Αμερικανός.
Πηγή: inpaok.com
Χάνει τις… πρεμιέρες ο Γκος

Η μερική ρήξη έσω πλαγίου που υπέστη στο δεξί γόνατο, στο πρώτο φιλικό με τη Μπαχτσεσεχίρ, θα τον κρατήσει μόνο για είκοσι μέρες εκτός δράσης, παρά τον αρχικό φόβο απουσίας για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στη σωστή αποθεραπεία του πολύπειρου γκαρντ, με στόχο να επιστρέψει απόλυτα έτοιμος το συντομότερο δυνατό.

Πολύ πιθανό πρέπει να θεωρείται πάντως, ότι ο Γκος θα είναι απών και από τις τρεις επίσημες πρεμιέρες του Δικεφάλου, με Πανιώνιο για το Κύπελλο στις 3/10, με Ρέθυμνο για τη Basket League στις 6/10 αλλά και με τη Βενέτσια για το Basketball Champions League στις 9/10.

Από εκεί και πέρα, η κατάστασή του 35χρονου καλαθοσφαιριστή αναμένεται να επανεκτιμηθεί, καθώς ακολουθούν τόσο το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ στις 13/10, όσο και η κρίσιμη αναμέτρηση με τη Βόννη στο Παλατάκι τρεις ημέρες αργότερα (16/10).

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...