Είναι να μην «τραυματίζεσαι»;

Από paokfc.gr: Ο ΠΑΟΚ ήταν θυμωμένος και ξεκούραστος και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει από σήμερα σκορ πρόκρισης απέναντι στον μαχητικό Πανιώνιο με 1-3, τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: paokfc.gr
Είναι να μην «τραυματίζεσαι»;

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν είχε κάνει καλό... σκάουτινγκ και προτίμησε να αφήσει την ομάδα του να αγωνιστεί, χωρίς να προσποιηθεί κάποιον τραυματισμό!

Αν είχε παρακολουθήσει το τελευταίο...ματς του σημερινού του αντιπάλου, θα είχε δει ότι υπάρχει πιο αποτελεσματικός, έστω και εντελώς εξευτελιστικός, τρόπος να ανακοπεί ο Δικέφαλος αυτή την εποχή.

Προς τιμήν του λοιπόν ο Πανιώνιος, αγωνίστηκε τίμια μπροστά στο κοινό του και αυτό από μόνο του στις μέρες μας, αποτελεί λόγος ευγνωμοσύνης από τους ποδοσφαιρόφιλους. Ο ΠΑΟΚ μπήκε στον αγώνα αποφασισμένος να στρέψει την κουβέντα στο ποδόσφαιρο, στο πεδίο που δύσκολα αυτή την εποχή χάνει. Με άριστη κυκλοφορία της μπάλας, με πρέσινγκ ψηλά, με έμπνευση και αποφασιστικότητα, φάνηκε από νωρίς ότι είναι το αφεντικό του ματς.

Με γκόλ μισό-μισό Λημνιού – Μαουρίσιο (δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο ποιος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά η στατιστική λέει...Βραζιλιάνος) στο 24' και με καρφωτή κεφαλιά του Πρίγιοβιτς στο 34' έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με σκορ πρόκρισης και χωρίς να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης ή ανατροπής.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν κυρίως το μυαλό τους στη διαχείριση του σκορ, αλλά ακόμη κι έτσι έχασαν και ευκαιρίες, πέτυχαν και ένα ακόμη πανέμορφο γκολ με μονοκόμματο του Μπίσεσβαρ στο 73' πριν δεχτουν τη μείωση του σκορ από τον Κόρμπο στο 86' μετά από εκτέλεση κόρνερ και ολιγωρία στην άμυνα.

Ο ΠΑΟΚ πήρε σκορ που ονειρεύονται όλοι οι προπονητές σε εκτός έδρας πρώτο ημιτελικό και με απόλυτο σεβασμό περιμένει τους «κυανέρυθρους» για ένα όμορφο επαναληπτικό στην Τούμπα, στον οποίο ευελπιστεί να σφραγίσει την πρόκριση.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Γκιοατά (46′ Σταυρόπουλος), Βλάχος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ουάσινγκτον (68′ Μπραχίμι), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Σαββίδης, Γεσίλ (46′ Παπαγεωργίου).

ΠΑΟΚ ( Ράζβαν Λουτσέσκου ): Πασχαλάκης , Βαρέλα , Μαλεζάς , Βιεϊρίνια , Αζεβέδο , Μαουρίσιο (75′ Σάκχοφ ), Κάνιας , Λημνιός , Πέλκας (65′ Μπίσεσβαρ ), Μακ , Πρίγιοβιτς (69′ Κουλούρης ).

Διαβάστε ακόμη...