«Ηρθε ο καιρός να δικαιωθεί ο Σαββίδης, βγάζει υγεία ο ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr:Ο Αλέξης Αλεξίου μίλησε στο Μετρόπολις 95,5 με αφορμή την προσπέραση του Δικεφάλου στην βαθμολογία.
Πηγή: metrosport.gr
«Ηρθε ο καιρός να δικαιωθεί ο Σαββίδης, βγάζει υγεία ο ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Αλέξης Αλεξίου, και μίλησε για το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ μετά το διπλό στο Αγρίνιο, τις αποφάσεις της διαιτησίας, τις μεταγραφές και αν πρέπει να γίνουν και τα στραβοπατήματα από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το διπλό του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο και το πλεονέκτημα που απέκτησε: «Ηταν οριακό το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ το ήθελε πολύ. Στο δεύτερο μέρος είχε την καθολική υπεροχή, δίκαια επικράτησε και πήρε τους τρεις βαθμούς που του δίνουν μεγάλο πλεονέκτημα για τη συνέχεια. Όταν θες να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να το παλεύεις μέχρι τέλους, υπήρχε μια υγεία στην ομάδα στο χθεσινό παιχνίδι. Είναι μια οικογένεια στον ΠΑΟΚ, ήρθε ο καιρός να δικαιωθεί ο Σαββίδης και ο κόσμος. Στον δεύτερο γύρο μπορεί να ανεβάσει κι άλλο την απόδοσή του, τώρα πρέπει απλά να κοιτάξει το επόμενο παιχνίδι. Mετά τις γιορτές περίμενα ότι θα δούμε έναν άλλο ΠΑΟΚ, έγιναν ομάδα και μπορεί να δείξει περισσότερο».

Για τις αποφάσεις του Θάνου και του Ζαχαριάδη: «Είναι οριακά τα πράγματα, πρέπει να προσέξουν και οι διαιτητές να μην κάνουν λάθη. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να κοιτάει την διαιτησία, πρέπει να εστιάζει στο αγωνιστικό όμως και η διαιτησία πρέπει να σταθεί στο ύψος της, δεν επιτρέπεται ούτε το ανθρώπινο λάθος».

Για το αν πρέπει να κάνει μεταγραφές ο ΠΑΟΚ: «Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι γεμάτος, αν θέλει βέβαια ο προπονητής τότε μπορεί να κάνει. Ακόμη και μετά την αποχώρηση του Τσίμιροτ, ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες για να τον αντικαταστήσουν. Στο κέντρο η ομάδα έχει δημιουργικούς παίκτες, ο Τσίμιροτ ήταν ένα καλό εργαλείο, ένας πολύ καλός κόφτης. Βλέπω πως ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με προσωπικότητα. Χρειάζονται τέτοιοι παίκτες για να κάνεις πρωταθλητισμό, το ζητούμενο είναι να βγαίνει η ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο και δεν πρέπει να κοιτάει ο κόσμος αν ο ΠΑΟΚ παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά το να παίρνει η ομάδα τους βαθμούς».

Για τα στραβοπατήματα των ΑΕΚ και Ολυμπιακού: «Πλέον ο Ολυμπιακός ζορίζεται, τέτοια παιχνίδια τα έπαιρνα πολύ εύκολα, δεν έχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακό των προηγούμενων ετών. Η ΑΕΚ είναι μια στρωμένη ομάδα αλλά έχει πιάσει ταβάνι και έχει και 3 διοργανώσεις και θα έχει κι άλλες απώλειες».

Διαβάστε ακόμη...