ΠΑΟΚ: Αυτοί θα φύγουν τον Ιανουάριο (pics)

Από onsports.gr: Δεν είναι και λίγοι οι παίκτες του «Δικεφάλου» του Βορρά που ετοιμάζουν βαλίτσες.
Πηγή: onsports.gr
ΠΑΟΚ: Αυτοί θα φύγουν τον Ιανουάριο (pics)

Το... υπερφορτωμένο ρόστερ του ΠΑΟΚ στην διάρκεια της φετινής σεζόν δεν διευκολύνει την λειτουργία της ομάδας και όπως προκύπτει, γίνονται σκέψεις για αποδέσμευση ή απομάκρυνση με δανεισμό ή πώληση τουλάχιστον τεσσάρων ποδοσφαιριστών, ώστε να μπορούν οι υπόλοιποι και να προπονηθούν καλύτερα και να πάρουν ευκαιρίες, κάτι που τώρα δεν γίνεται.

Ο αθλητικός διευθυντής, Λούμπος Μίχελ, σκέφτεται πως παίκτες με ελάχιστο ή μηδενικό χρόνο συμμετοχής μπορούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους με την ομάδα, αν είναι σύμφωνος σε αυτό και ο Ρουμάνος τεχνικός, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στην κατηγορία αυτή των προς παραχώρηση ποδοσφαιριστών είναι ο μονίμως τραυματίας Γάλλος αμυντικός, Ντοριάν Λεβέκ, με μια συμμετοχή μέχρι τώρα 60 λεπτών σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του, ο πέμπτος στην σειρά τερματοφύλακας Σέρβος Zέλικο Μπρκιτς, χωρίς παιχνίδι φέτος, οι αμυντικοί Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Αχιλλέας Πούγγουρας, επίσης χωρίς παρουσία ως τώρα, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που έχει δυο παρουσίες στα παιχνίδια Κυπέλλου, ο Αλβανός διεθνής Έργκις Κάτσε με 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα φέτος, αλλά με οικονομικά καλές προϋποθέσεις και άλλοι ποδοσφαιριστές, ακόμα και αν είναι βασικοί στην ομάδα, όπως οι Τσίμιροτ, Πρίγιοβιτς, Κάνιας ή Λέοβατς. Μεταξύ αυτών θα αναζητηθούν τέσσερις που θα αποχωρήσουν τον Ιανουάριο, προκειμένου να συνεχίσει η ομάδα με ρόστερ 26-27 παικτών και όχι 30 που αριθμεί σήμερα.

Επίσης, από δανεικούς δεν θα επιστρέψει κανείς από όσους αγωνίζονται σήμερα σε άλλες ομάδες εντός ή εκτός Ελλάδος, αλλά η αξιολόγησή τους θα γίνει τον προσεχή Ιούνιο.

Διαβάστε ακόμη...