Ενα ακόμα «αστεράκι» στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Το μεγάλο άλμα στην Κ15 του ΠΑΟΚ έκανε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, από την ακαδημία Καλτσέτσο των Χανίων.
Πηγή: sdna.gr
Ενα ακόμα «αστεράκι» στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ

Ακόμα μία σημαντική προσθήκη στις ακαδημίες τους έκαναν οι «ασπρόμαυροι», με έναν εξαιρετικά ταλαντούχο πιτσιρικά από τα Χανιά. Ο 14χρονος Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ξεχώρισε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στην ακαδημία Καλτσέτο των Χανίων κι έκανε το μεγάλο άλμα για τη Θεσσαλονίκη, όπου εντάθηκε στην Κ15 του Δικεφάλου. Είναι πολύ πιθανόν ωστόσο να ακολουθήσουν τον δρόμο του κι άλλα παιδιά που επίσης παρακολουθούνται από τον ΠΑΟΚ στα καμπ που γίνονται.

«Είναι γεγονός και επίσημα το μεγάλο "άλμα" του Κωνστανίνου Κουλιεράκη, ο οποίος αφήνει τα Χανιά και την Ακαδημία του Καλτσέτο για να αγωνιστεί με την φανέλα του ΠΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ15 της Σούπερ Λιγκ.

Το "φλερτ" το οποίο υπήρχε από πέρυσι πήρε τελικά... σάρκα και οστά με ένα χρόνο καθυστέρηση, έτσι ο Κουλιεράκης θα γίνει ο πρώτος παίκτης της Ακαδημίας που θα έχει την μεγάλη ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Έτσι, η συνεργασία ανάμεσα στην Ακαδημία και τον ΠΑΟΚ αποδίδει καρπούς, ενώ εκτός του 14χρονου ποδοσφαιριστή, υπάρχουν και άλλα παιδιά που παρακολουθούνται από τα καμπ που γίνονται μέσω της συνεργασίας. Παράλληλα, φαίνεται και η εξαιρετική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις εγκαταστάσεις του Καλτσέτο από τους υπεύθυνους της ομάδας.

Ο Κουλιεράκης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία σε ηλικία 4 ετών στην Ακαδημία Καλτσέτο και ξεχώρισε πολύ γρήγορα, καθώς μπήκε στο μάτι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ μόλις στα δέκα του χρόνια.

Η μετακίνηση του στη Θεσσαλονίκη είχε αναβληθεί τρεις φορές την περυσινή περίοδο λόγω συνεχόμενων ατυχιών (τραυματισμοί, χειρουργική επέμβαση), παρέμεινε όμως στο σκάουτινκ των υπευθύνων της ομάδας για να ολοκληρωθεί με επιτυχία τελικά τη φετινή χρονιά.

Επί σειρά ετών υπήρξε πρώτος σκόρερ σε όλες τις μικρές ηλικιακές κατηγορίες (Προπαίδες, Τζούνιορ, Προτζούνιορ) με την ομάδα του Καλτσέτο όπου πανηγύρισε και το πρωτάθλημα Προπαίδων την περίοδο 2014-2015.

Υπήρξε παράλληλα βασικό στέλεχος των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Χανίων, όντας και ο φυσικός ηγέτης και αρχηγός, ειδικότερα στο περυσινό πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ της με 5 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια με την ομάδα Παίδων που τερμάτισε στη δεύτερη θέση», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμη...