«Αρνητικό για τον ΠΑΟΚ που θέλει πρωτάθλημα οι πολλές αλλαγές»

Από metrosport.gr: Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 .
Πηγή: metrosport.gr
«Αρνητικό για τον ΠΑΟΚ που θέλει πρωτάθλημα οι πολλές αλλαγές»

Μεταξύ άλλων μίλησε για το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής, τον ΠΑΟΚ αλλά και τη Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το επίπεδο στο ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής: «Κάποιες ομάδες έχουν αρκετά υψηλό επίπεδο. Σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί με την Α1 Θεσσαλονίκης αλλά νομίζω ότι για επαρχιακό βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο».

Για το αν στηρίζεται σε νέα παιδιά: «Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια γίνεται η προσπάθεια να γίνει κάτι τέτοιο και να ασχολούνται περισσότερο με τα τμήματα υποδομής. Είναι ο Μιχάλης Στεργίου στα Μουδανιά που ασχολείται».

Για το αν έχει ταλέντα ο νομός Χαλκιδικής: «Αυτή την στιγμή είναι 4-5 ποδοσφαιριστές που για εμένα προσωπικά είναι αδικία που παίζουν ακόμη στο ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής. Αν είχαν τη δυνατότητα να κάνουν προπονήσεις σε μια μεγαλύτερη ομάδα θα είχαν και μεγαλύτερη εξέλιξη».

Για το αν θα είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Η λογική αυτό λέει. Η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια με τον κ. Σαββίδη έχει στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Βλέπουμε κάθε χρόνο ότι γίνονται πολλές αλλαγές και νομίζω ότι όλο αυτό είναι μείον σε μια ομάδα που θέλει να χτίσει έναν κορμό με στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Σίγουρα χρειάζεται χρόνο ο καινούργιος προπονητής και καλό θα ήταν κάποια στιγμή οποιοσδήποτε προπονητής να έχει χρόνο για να δείξει τι μπορεί να κάνει».

Για το αν η Δόξα θα μπορέσει να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες: «Η Δράμα ανέκαθεν είχε ποδοσφαιρικό ταλέντο έβγαζε ποδοσφαιριστές. Δεν ξέρω τι γίνεται τα τελευταία χρόνια αλλά έχει ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο όπως ο Γεωργιάδης, ο Άντζας για να μην αδικήσω και κανέναν και για μένα είναι λάθος που αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι μέσα στη Δόξα. Πρέπει ο κ. Μπύρος να πάρει άτομα κοντά του που ξέρουν το ποδόσφαιρο».

Για το αν του έλειψε το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό: «Γενικά μου λείπει το ποδόσφαιρο. Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο αρχίζω και το καταλαβαίνω. Όταν κάνεις κάτι που γουστάρεις εννοείται ότι θα σου λείψει όταν σταματήσεις».

Ακούστε και τα όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...