«Σημαντικό που ξεκινούν το μπάσκετ με έναν πανελλήνιο τίτλο» (audio)

Απο metrosport.gr : Ο προπονητής της παιδικής ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Ζαφειρούδης μίλησε στo Metropolis 95.5 για την κατάκτηση του πανελλήνιου τίτλου.
Πηγή: metrosport.gr
«Σημαντικό που ξεκινούν το μπάσκετ με έναν πανελλήνιο τίτλο» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της παιδικής ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πανελλήνιου τίτλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη σημασία της επιτυχίας της παιδικής ομάδας του ΠΑΟΚ: «Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά του ΠΑΟΚ ξεκινούν το μπάσκετ με έναν πανελλήνιο τίτλο, ο οποίος τους δίνει ώθηση για να γίνουν καλύτεροι και να παίξουν επαγγελματικό μπάσκετ».

Για τους λόγους που δεν αξιοποιούνται τα ταλέντα: «Είναι διαχείρισης και από πλευράς ομάδας και από πλευράς παιδιών. Αν θα συνεχίσουν να δουλεύουν και θα έχουν στόχο. Είναι νωρίς ακόμη γι’ αυτούς, βέβαια. Έχουμε ακόμη δύο χρόνια μπροστά τους στο εφηβικό. Η δεύτερη χρονιά στο εφηβικό θα δείξει ποιοι εξ αυτών θα είναι σε θέση να παίξουν επαγγελματικό μπάσκετ».

Για την καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ: «Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της ΚΑΕ και υπό την επίβλεψη του Νίκου Σταυρόπουλου προσφέρει συνθήκες για καλή δουλειά. Από εκεί και πέρα, έχει να κάνει και με κάθε παίκτη ξεχωριστά».

Για τη συμβολή του Νίκου Σταυρόπουλου: «Όταν έχει θητεύσει δίπλα στον Μπόμπι Νάιτ, περνάει πράγματα που εμείς δεν ξέρουμε».

Διαβάστε ακόμη...