«Εκλεισε» καρέ, ακολουθούν άμεσα και άλλες αποχωρήσεις

Από metrosport.gr:Με την αποχώρηση και του Γιαννούλη, τέσσερις είναι οι ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ που φέτος δεν θα αγωνίζονται στην ομάδα.
Πηγή: metrosport.gr
«Εκλεισε» καρέ, ακολουθούν άμεσα και άλλες αποχωρήσεις

Με δεδομένη την επιθυμία του Στανόγεβιτς να μην δουλέψει με περισσότερους από 27 παίκτες στην Ολλανδία, είναι σίγουρο ότι άμεσα θα έχουμε και άλλες αποχωρήσεις. Ο Νίκος Κοροβέσης ήδη ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό, ο Αντονις έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται ενώ και ο Περέιρα δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ομάδα.

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το μέλλον των Δημητριάδη, Δεληγιαννίδη που όπως όλα δείχνουν θα παραχωρηθούν και αυτοί δανεικοί με τον ΟΦΗ και όχι μόνο να δείχνει ζεστό ενδιαφέρον για τον δεύτερο.

ε ότι αφορά τον Μπρκιτς; Αν έρθει μέχρι το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη τερματοφύλακας (εκτός και αν είναι ο Οτσόα που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική) πιθανώς και αυτός να «κοπεί» από την προετοιμασία.

Στις αποχωρήσεις, προσθέστε και τη σχεδόν βέβαιη του Στέλιου Μαλεζά με προορισμό τη Ρωσία, όπερ σημαίνει πως ο αριθμός των παικτών θα μειωθεί πολύ. Θα αυξηθεί, όμως και η ανάγκη για μεταγραφές...

Διαβάστε ακόμη...