"Κράτησαν την καρδιά του Λόραντ, γιατί.."

Από arenafm.gr : Ο γιατρός Παναγιώτης Γιγής που ήταν δίπλα στον Γκιούλα Λόραντ τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή μίλησε στον Arena fm:
Πηγή: arenafm.gr
"Κράτησαν την καρδιά του Λόραντ, γιατί.."

«Ήμουν από τη μια πλευρά εγώ από την άλλη ο Βασιλάκος. Έπεσε στην αγκαλιά του Βασιλάκου την ώρα που τον συμβούλευε τι να κάνει στο β ημίχρονο.

-Ήταν ένας μυστήριος άνθρωπος που δεν ήθελε να δει γιατρό. Τον είχα πιέσει πολύ γιατί είχε ένα μικροεπεισόδιο. Ήταν πλακατζής και μου έλεγε άντε ρε οι γιατροί, τα καρναβάλια. Τον πίεζε και η γυναίκα του, αλλά δεν ήθελε.

-Η ζωή του ήταν το ποδόσφαιρο. Αντιμετώπιζε και τα πράγματα με χιούμορ.

-Ανέβαινε τα σκαλιά. Και μου είχε πει άσε να τελειώσει το ματς αυτό και με την ΑΕΚ και μετά με πας όπου θέλεις.

-Πέθανε εκείνη τη στιγμή . Φάνηκε ότι η καρδιά του είχε κάνει άλλα 10 μικροεμφράγματα. Την κράτησαν την καρδιά στο νοσοκομείο για να τη δείχνουν στους φοιτητές.

-Ήταν φοβερός τύπος. Δε λογάριαζε βεντέτες. Μπορούσε να κατεβάσει και την κάτω των 20 αν τον έπιανε η τρέλα.

Με τη σειρά του για τη στιγμή εκείνη πριν 36 χρόνια ο Βασίλης Βασιλάκος θυμήθηκε: Έγειρε επάνω μου την ώρα που μου μιλούσε στον πάγκο.

Ήταν η εποχή που ήμουν 20-21 χρονών ήμουν αγαπητός σε αυτόν. Σε αυτό το ματς μου είπε δε θα παίξεις από την αρχή. Αλλά ποντάρω σε σένα να πάρεις το ματς. Θα μπεις μέσα και θα πάρεις το παιχνίδι. Του είπα ότι πείτε εσύ.

Όταν μπήκα είχε πεθάνει ήδη. Σκόραρα και πήραμε το παιχνίδι όπως είχε πει. Τρελαινόταν με τον Ολυμπιακό. Ήθελε όπου έπαιζε μαζί του να τον κερδίζει.»

Διαβάστε ακόμη...