Έτσι έχει το θέμα Στοχ για τον ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Στα υπ' όψιν των επιτελών του Δικεφάλου ο Σλοβάκος. Πότε αναμένεται να τεθεί επί τάπητος το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.
Πηγή: metrosport.gr
Έτσι έχει το θέμα Στοχ για τον ΠΑΟΚ

Οι Τούρκοι, μέσα από δημοσίευμα της «Fanatik», επανέφεραν στο προσκήνιο θέμα ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Μίροσλαβ Στοχ που δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του στην Φενέρμπαχτσε (έχει πάντως 16 συμμετοχές και 5 γκολ στη φετινή αγωνιστική περίοδο).

Θεωρούν βέβαιο ότι ο Δικέφαλος θα κινηθεί για την απόκτησή του το καλοκαίρι και το στηρίζουν κυρίως στο γεγονός ότι και στο τέλος της σεζόν 2013-2014, όταν και αγωνίστηκε δανεικός στον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να τον κρατήσουν στην Τούμπα.

Που βρίσκεται, όμως, το συγκεκριμένο θέμα; Το metrosport.gr έψαξε και παρουσιάζει τις πληροφορίες:

-Ο Σλοβάκος είναι ένα από τα ονόματα που βρίσκονται σε μία λίστα μεσοεπιθετικών που κρίνονται ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

-Προς το παρόν, δεν έχει γίνει καμία κρούση ούτε στην πλευρά του παίκτη, ούτε σ' αυτή της Φενέρ με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2018. Ο Μίχελ και ο Ίβιτς έχουν παγώσει οποιαδήποτε συζήτηση για τα μεταγραφικά, λόγω της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Το όνομα του Στοχ θα συζητηθεί, μαζί με άλλες περιπτώσεις παικτών αμέσως μετά και τότε θα παρθούν αποφάσεις. Στην περίπτωση του βραχύσωμου άσου, που έγινε πρόσφατα μπαμπάς, θα κριθεί και η παράμετρος εξωγηπεδική ζωή. Εφόσον αποφασιστεί να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ με την περίπτωσή του, ο Μίχελ θα κινηθεί άμεσα για ραντεβού μαζί του.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...