Ανατροπή από τα ... ένδεκα μέτρα!

Από aspromavresistories.blogspot.com: Σαν σήμερα στις 25/3/2006, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα την Καλλιθέα, για την αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2005-2006...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Ανατροπή από τα ... ένδεκα μέτρα!

Ο Δικέφαλος είχε μια πρώτη καλή ευκαιρία στο 4' να ανοίξει το σκορ, αλλά  μετά από εκτέλεση φάουλ του Φουτσίνι από τη δεξιά πλευρά, η μπάλα έφτασε στον Χαραλάμπους ο οποίος από πλεονεκτική θέση και ανενόχλητος επιχείρησε πλασέ το οποίο κατέληξε ψηλά άουτ από την εστία του Μπαρτζώκα.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός, οι φάσεις έβγαιναν με το σταγονόμετρο, στο 25ο λεπτό, με κάθετη πάσα ο Ζαγοράκης βρήκε τον Μίετσελ ο οποίος μέσα από την περιοχή, γύρισε και έκανε το πλασέ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Μπαρτζώκα.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 45', όταν απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέτκοβιτς λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια την απομάκρυναν οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ.  

Στο 54' η Καλλιθέα πήρε κεφάλι στο σκορ! Μετά από μπαλιά του Πασά στον Κουτσοσπύρο, ο επιθετικός της Καλλιθέας εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση του Χασιώτη με τον Φερνάντες και προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ έφερε το ματς στα ίσα στο 74' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαλπιγγίδη. Το πέναλτι έκανε ο Καρατζάς στον Γιασεμάκη (κράτημα μέσα στην περιοχή). Έξι λεπτά αργότερα ο Σιλά ανέτρεψε τον Σικαμπάλα και ο Σαλπιγγίδης από τα 11 μέτρα διαμόρφωσε το τελικό 2-1! Διαιτητής της αναμέτρησης ο Αργυρόπουλος στην παρθενική του εμφάνιση στη μεγάλη κατηγορία!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ιλ. Ντουμιτρέσκου): Φερνάντες, Καρυπίδης, Χασιώτης, Ουντέζε, Κωνσταντινίδης, Φουτσίνι (62' Γιασεμάκης), Ζαγοράκης, οικοδόμος (46' Σικαμπάλα), Χαραλάμπους (65' Βαγγελής), Σαλπιγγίδης, Μίετσελ

Καλλιθέα (Αν. Μανίκας): Μπαρτζώκας, Καρατζάς, Πασάς (84' Γιάντσεφ), Κουλακιώτης (84' Ραντοβάνοβιτς), Σιλά, Πέτκοβιτς, Γκεοργκίεφ, Μπεί, Μιγιάτοβιτς, Κλέμπερ (69' Τσίγκας), Κουτσοσπύρος

Η βαθμολογία ...

Δηλώσεις Ντουμιτρέσκου: "Η Καλλιθέα κλείστηκε στην άμυνά της και δυσκολευτήκαμε να βρούμε διαδρόμους. Γι' αυτό το λόγο έκανα γρήγορα τις αλλαγές στο ημίχρονο. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, για να κερδίσει μια ομάδα δύο πέναλτι, σημαίνει ότι κυνήγησε την κάθε ευκαιρία και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του Βαγγελή όσο και του Σικαμπάλα"

* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2005-2006, τερμάτισε στην 6η θέση με 46 βαθμούς, έχοντας σε 30 ματς, 13 νίκες - 7 ισοπαλίες - 10 ήττες, με τέρματα 44-31

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...