Ο Στοχ και η εντολή Σαββίδη για Ροντρίγκες

Από sport24.gr: Στην Τουρκία τα δημοσιεύματα για τον Γκάρι Ροντρίγκες και την πώλησή του στη Γαλατασαράι δίνουν και παίρνουν και πλέον φθάνουν μέχρι τον... αντικαταστάτη του.
Πηγή: sport24.gr
Ο Στοχ και η εντολή Σαββίδη για Ροντρίγκες

Πρώτο θέμα σε καθημερινή βάση παραμένει για τον τουρκικό Τύπο η υπόθεση Ροντρίγκες-Γαλατασαράι. Σύμφωνα με όσα έγραψε η ιστοσελίδα "fotospor", Ο Ιβάν Σαββίδης είχε συνάντηση με έναν εκ των ατζέντηδων του ποδοσφαιριστή, τον Βέσελ Βέεζενεμπερκ.

Ο τελευταίος εξήγησε στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ ότι η Γαλατασαράι προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως στον Ροντρίγκες (τρεις φορές πάνω τα χρήματα που παίρνει στον ΠΑΟΚ) και είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ τόνισε από την πλευρά του ότι αν δώσει η Γατασαράι τα 5 εκατ. ευρώ της ρήτρας μπορεί να πάρει τον 26χρονο εξτρέμ.

Στην ίδια ιστοσελίδα, αργότερα δημοσιεύτηκε και σενάριο αγοράς του Στοχ από τη Φενέρμπαχτσε. Ο συντάκτης τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ σχεδιάζει να πουλήσει 5 εκατ. ευρώ τον Ροντρίγκες στη Γαλατασαράι και να δώσει 3,5 εκατ. στη Φενέρμπαχτσε για να αποκτήσει τα δικαιώματα του 27χρονου Σλοβάκου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...