Τάκης Πανελούδης... 10 χρόνια μετά

Από basketplus.gr: Κακά τα ψέμματα η έκπληξη της ημέρας ήταν η παρουσία του Τάκη Πανελούδη στο "Παλατάκι" μετά από 10 περίπου χρόνια.
Πηγή: basketplus.gr
Τάκης Πανελούδης... 10 χρόνια μετά

"Το συναίσθημα δεν αλλάζει, είναι η ομάδα, η σημαία της. Νοιώθεις τον ΠΑΟΚ μέσα σου, οπότε υπάρχει αμηχανία, συγκίνηση" σχολίασε αρχικά ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, που είπε για την νυν ομάδα: "Προχωράμε σε καλό δρόμο πάντα με τις δυνατότητες που υπάρχουν. Αγαπώ οτιδήποτε έχει να κάνει με το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Μερικές φορές λέω στον εαυτό μου... Πως από τις ποδοσφαιρικές αλάνες το 1974 έγινα τόσο μπασκετικός. Ας όψεται ο Βεζυρτζής..." τόνισε ο κ. Πανελούδης, που είπε για την εκδήλωση:

"Οι αδελφοί Δεδέογλου ήταν φίλοι μου, δυστυχώς «έφυγαν», χάρηκα που είδα τα παιδιά του Θανάση. Ήταν ο αυθορμητισμός, η ντομπροσύνη, η αγάπη του Θανάση για τον ΠΑΟΚ. Ένα βράδυ είχε πει για πλάκα... θα γίνει το γήπεδο, εντάξει, τέλειωσε, θα το κάνουμε... και έγινε" σημείωσε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ που κατέληξε και σε προσωπικό επίπεδο... "Κράτησα αυτά τα λίγα χρόνια που μου έδωσε ο ΠΑΟΚ και την κριτική την κρατώ για τον εαυτό μου. Ευχαριστώ τον Θεό για αυτά τα χρόνια στον ΠΑΟΚ, η ιστορία θα γράψει την πραγματικότητα".

Στο μεταξύ ενδιαφέρον είχε και μια ατάκα του Χρήστου Καραμπέρη που ανέλαβε να "τρέξει" την εκδήλωση μνήμης για τους αδελφούς Δεδέογλου. "Είμαστε παράγοντες 2ης γενιάς, ακολουθήσαμε τα βήματα των ιστορικών παραγόντων, ειδικά του Νίκου Βεζυρτζή και θέλουμε να αφήσουμε παρακαταθήκη και εμείς στα παιδιά μας για να έχει συνέχεια ο σύλλογος".

Ο κ. Καραμπέρης ήταν αυτός που επέλεξε και την φωτογραφία των δύο αδελφών στην μαρμάρινη πλάκα, φωτο από μια εκδήλωση του 1992 από το Νίκο Βεζυρτζή.

Διαβάστε ακόμη...