Πώς η γυναίκα του Μπαλντέ έγινε... σύμμαχος του ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Η σύζυγος του Μπαλντέ δεν θέλει να παραμείνουν στη Ρωσία μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς παρουσίας και καλοβλέπει την προοπτική να έρθουν στην Ελλάδα
Πηγή: metrosport.gr
Πώς η γυναίκα του Μπαλντέ έγινε... σύμμαχος του ΠΑΟΚ

Στο θέμα του 27χρονου Σενεγαλέζου επιθετικού Ιμπραχίμα Μπαλντέ που έμεινε ελεύθερος από την Κούμπαν Κράσνονταρ και ανέδειξε η «Μ» στο αναλυτικότατο ρεπορτάζ, επειδή δεχθήκαμε αρκετές ερωτήσεις από φίλους αναγνώστες, γιατί για παράδειγμα δεν ανανεώνει στην Κούμπαν, η απάντηση είναι απλή.

Οικονομικό πρόβλημα δεν υπάρχει στην Ρωσική ομάδα και δεν είναι οικονομικός ο λόγος που αποχωρεί ο Μπαλντέ. Όπως πληροφορηθήκαμε η σύζυγος του Μπαλντέ δεν θέλει να παραμείνουν στην Ρωσία μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς παρουσίας και καλοβλέπει την προοπτική να έρθουν στην Ελλάδα.

Προφανώς αυτό είναι και το σημείο «κλειδί» γιατί δεν ανανέωσε ο Μπαλντέ στην Κούμπα αποδεχόμενος την πρόταση που του είχε γίνει πρό μηνών. Από την στιγμή που προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και αφού αποδεδειγμένα αξιολογείται, είναι λογικό να καταγράφουμε και τα «θέλω» της οικογένειας Μπαλντέ. Προσθέστε πως την τελική απόφαση και σε αυτό το θέμα θα πάρει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει απλώσει τα δίχτυα του και θα αποφασίσει αναλόγως τι τον συμφέρει.

Διαβάστε ακόμη...